lauantai 16. kesäkuuta 2012

Just some nice pics.


More here.

3 kommenttia:

eimii kirjoitti...

Ihania kuvia ja upea uus tukkaväri! :)

Olis kiva kun kirjottelisit kuulumisia pitkästä aikaa, sulla oli niin kiva tapa kirjoittaa ja juttujas oli ilo lukea. :) Mutta pääasia että saadaan ainakin näitä kuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin nätti <3

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä parin päivän kahlannut melkein kaikki postauksesti läpi oli pakko tulla kehumaan. Todella kiehtovia ja mielenkiintoisia juttuja! <3

Minua on aina kiehtonut wiccalaisuus, noituus ja kaikki vastaava mistä sinäkin olet kirjoittanut (en tiedä varsinaisia käsitteitä). Olen sitä mieltä, että maailmassa on joku suurempi voima, joka on mielestäni esillä joka uskonnossa, mutta vain eri muodoissa/nimellä. Minua vain ahdistaa etten löydä itselleni sopivaa uskontoa / maailmankatsomusta. Kristinusko ei tunnu yhtään sopivalta, lähinnä ahdistavalta ja kuten jo kerroin olen kiinnostunut noituudesta ja muusta vastaavasta. Perheessäni kristinusko on kuitenkin sen verran vahva tekijä, että pakanat, pentagrammit, satanismi jne. särähtää minulla inhottavasti korvaan ja siksi en oikein uskalla kokeilla tämän kaltaisia asioita. Joten ajattelin kysyä että voisitko kirjoittaa näistä asioista sinun ja sinun elämänkatsomuksen näkökulmasta? Siitä olisi todella paljon apua. =)