maanantai 27. toukokuuta 2013

First self made tattoo.

Tässäpä kuvaa ekasta itse tehdystä tatuoinnistani! 


Hieman jännitti tuota tehdä ja kyllä mulla kuluikin siihen aikaa nelisenkymmentä minuuttia mutta sen arvoista oli! Vaikka itse sanon, tuosta tuli oikein kiva verraten siihen että se on eka tatuointi jonka olen ikinä tehnyt. Ovathan nuo viivat hieman sumeat ja noin mutta parempi että itse olin eka koekaniini. Sen jälkeen oli isoveljeni ja huomenna ois sitten äiskän vuoro jos se ei jänistä.

1 kommentti:

Miwia kirjoitti...

Ajauduin blogillesi ja näin nuo tatuoinnit. Mielestäni sinun pitäisi opetella ensin kunnolla piirtämään ennen kuin teet mitään pysyvää iholle. Ei voi juosta ennen kuin osaa kävellä. Sinuna harjoittelisin eri piirustustyylejä ennen tatuointineulan käyttöönottoa. En ole itsekään hankkinut tatuointisettiä juuri sen takia, että tiedän etten ole valmis. Äskettäin opettelin piirtämään ruusuja, koska en osannut piirtää niitä aiemmin. Ihmisten piirtäminen on vasta alkuasteella, vaikka olen ravannut elävän mallin piirustuksessa.

Vaikka olisi tietty tyyli jo näkyvillä, koskaan ei voi harjoitella liikaa. Ei millään pahalla, mutta en ottaisi sinulta tatuointia. Mielestäni tarvitset harjoittelua paljon. Ymmärrän tosin tarpeesi haluta tehdä jotain, mutta suosittelisin ensin piirtämisen harjoittelua saavuttaaksesi haluamasi.