torstai 24. kesäkuuta 2010

Long time no see!

On ollut pientä kirjoitustaukoa ilmassa. Ei ole ollut yhtään inspistä enkä sinänsä ole tehnytkään mitään kovinkaan mielenkiintoista. Lukijoita on kuitenkin tauon aikana ilmestynyt muutama lisää, kiva juttu! :)

Voisin hieman kyllä päivitellä että mitä sitä oikein onkaan tapahtunut tässä välissä kun olen pitänyt hiljaiseloa. 

Asuntoa ei ole vielä löytynyt, mutta kävimme katsomassa toissapäivänä yhtä joka oli lähes täydellinen, harmi vaan ettemme saaneet sitä. Asunto on kuitenkin edelleen tarjolla, niinpä siis mietin pitäisikö mennä uudelleen sitä katsomaan ja hakemaan... Saas nähdä. 

Taru kasvaa ja kehittyy kovasti, nyt tyttö osaa jo kävellä ihan itse ilman tukea. <3 Välillä saattaa pyllähtää pepulleen mutta se ei kuitenkaan menoa haittaa!

Putkiremppa on kohta puoliin valmistumassa, aivan ihanaa. Eipähän enää tarvitse panikoida että koska joku pöllähtää sisään vaikkapa kesken suihkun ja vessakäynnin. :D Olen muutamat kerrat vahingossa meinannut jäädä kiinni pelkästään alushousuissa ja topissa, enkä ehkä ihan halua että vieraat miehet näkevät minut siten..

Kaksi Ikean reissua tuli tehtyä viime viikolla, ja meille kotiutui sieltä uusi keittiönpöytä ja tuolit, uudet verhot ja uusi matto. Samaten saimme äitimme vanhan sohvan, joka on aivan mahtavaa vaihtelua vanhaan rikkinäiseen joka meillä oli ennen. Olen tehnyt suursiivousta huonekalujen vaihdon yhteydessä ja nyt täällä kehtaa jopa asuakin! Laittelen kuvia uudistuneesta kodista kunhan ehdin.

Olen niin kovin jumissa etten nyt keksi tämän enempää, mutta koitan taas alkaa tsemppaamaan josko saisin vaikka ihan asukuviakin otettua taas pitkästä aikaa. Niistä muuten muistui mieleeni, että eilen kävin erään vanhan t-padan kimppuun saksien kanssa ja nyt minulla on musta napapaita, jeah! Helpottaa mukavasti oloa tuolla ulkona jos on kuuma sää. 

Toivottavasti tästä tekstistä oli mitään iloa, yritän palailla parempien postausten kera mahdollisimman pian! :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hey, kiva että palasit bloggaamaan! Niitä kotikuvia odotellessa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Odotan innolla uusia postauksiasi!:) Päivänasujasi olisi kiva nähdä :D

Anonyymi kirjoitti...

Huippua ettö löysin tämän sun blogin! En ole varma muistatko, mutta galleriassa seurasin sun tekstejä niin pitkään kuin siellä olin, mutta kun poistin tunnukseni, en ole päässyt seuraamaan, kunnes tajusin ruveta etsimään ja PAM, löytyi! Kehuin sun tapaa kirjoittaa ja mielelläni jatkan täällä sitten sun tekstien seurailua! Kiva olisi kuulla janista ja tarusta lisää, yritin selailla vanhoja sivuja mutta en kauheesti löytäny, ovat varmaan kasvaneet ihan kauheasti! Laita ihmeessä kuvaa uudelleen sisustetusta asunnosta! :) -Iron

Seamrog kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Seamrog kirjoitti...

Iron: Heeii! Mulla kesti hetki kun muistelin että kuka olet, mutta nyt muistan kyllä ihan selkeästi! Kiva jos haluat vielä kuulumisia lueskella, oon nyt vaan ollut tosi laiskalla päällä blogin suhteen mutta ajattelin nyt kyllä tsempata.. :D

Tiina: Yritän laitella niitä tässä viikonlopun kuluessa, mahdollisesti jo tänään. :)

Anonyymi: Koitan niitäkin tässä taas alkaa laittelemaan, harmittaa itseänikin että on jäänyt vähän vähemmälle kun välillä on ollut niin hiton kivoja asuja etten oikein uskonut että osaisin semmoisia keksiäkään... :D