torstai 8. heinäkuuta 2010

Kahvia ja kesäinen aamu.

Erittäin suuri syy blogin heitteillejättöön on varmasti se että on kesä ja ulkona on ollut niin ihanat ilmat etten ole malttanut koneella pahemmin näpytellä. Nyt kuitenkin ajattelin todella kovasti tsempata, sillä pitkästä aikaa eilen pääsin shoppailemaan ja tekisi kovasti mieli esitellä löydöksiä teillekin, arvoisat lukijat! :) Löysin mm. Kiroileva Siili -pussilakanasetin Seppälästä hintaan 15€ vaikka normaalihinta oli 30€ ja joissain paikoissa jopa 35€... 
Samaten olen niiiiiin onnellinen että olen saanut itselläni pidettyä kurin niin hyvin että kämppä on edelleenkin siisti, mitä nyt tiskivuori on kasvanut aika muhevaksi... Sen asian kuitenkin korjaa muutamassa minuutissa ja sen jälkeen onkin hyvä napsia kuvia päivitetystä asunnosta ja laittaa niitä kuvasia tännekin esille. Lupaan ja vannon pyhästi että tämän viikonlopun aikana asia korjaantuu, tai jos olen oikein energisellä tuulella niin hoidan asian alta pois jo tänään! 

Sellainenkin pieni päivitys että Otto sai töitä! Hän menee G4S:lle vartijaksi, on ollut siellä aiemminkin jo... En voisi olla onnellisempi tästä uravalinnasta, se vartijapuku on joku niin kuuma ettei tosikaan.. Palkka ei hivo pilviä mutta onkos tuolla niin väliäkään kunhan vain mies näyttää hyvältä. :D 

Eilinen oli tuskaisa, olin nukkunut todella huonosti. Tai siis olin nukkunut hyvin, mutta olin jotenkin jännittänyt lihaksiani niin että kärsin tajuttomasta niska- ja pääkivusta koko päivän. Onneksi särkylääke kuitenkin auttoi jonkin verran ja jaksoin lähteä äidin ja Tarun kanssa shoppailemaankin. :) Taru viihtyi todella hyvin, olen ylpeä tyttärestäni! Etenkin kun oli tosi hiostava ilma ja Taru oli silti kuin enkeli.

Nyt taidan tästä kadota siivouspuuhiin ja sitten kunhan Taru herää niin napsin kuvasia ja jahka sitten kerkiän niin laitan ne tänne. Olen todella iloinen että lukijamäärä ei ole vähentynyt tämän tauon aikana, kiitokset siitä! :)

4 kommenttia:

eimii kirjoitti...

Kivaa kun kirjoitat taas! :) Täällä odotellaan jo ostoksista ja asunnosta kuvia into piukassa.. :D

Ja univormut on <3.

Seamrog kirjoitti...

Ihana kuulla! Yritän laittaa kuvasia mahd. pian. :)

Bermudan Jenni kirjoitti...

Heip!
Kiva kun taas kirjottelet :)
Tykkään kun kirjotat sujuvasti ja monipuolisesti, elämän eri aiheista :) Hehe, iteki tykkään kovasti vartijan univormusta, harmi vaan että mun avokki tekee lihanleikkaajan hommia Snellmannilla myssy päässä, puukot heiluen!
Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle!

PS. Blogissani arvotaan!

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :) Hyvät kesänjatkot sinnekin suuntaan!