maanantai 2. elokuuta 2010

Hiushommia.

Eipä tässä oikein ole muuta sanottavaa kuin että tämä tyttö S-E-K-O-A-A ihan just ja että värjäsin hiukset. 


Huono kuva kun webbikameralla otin, mutta toivottavasti siitä saa sen verran tolkkua että otsatukka on vihreä ja muu tukka punainen. Sama vanha tuttu punainen. Hiukset haalistuivat kovasti kolmen uintireissun aikana Forssassa niin että niille oli pakko tehdä jotain, ja päädyin sitten punaiseen oltuani kaksi viikkoa niistä erossa.. En mä vaan aina osaa tai jaksa edes yrittää osata. 


Tyylikästä. 

Huomenna olisi tarkoitus hipsaista Linnanmäelle Oton kanssa. Saas nähdä tuleeko siitäkään muuta kuin paska reissu kun päästään lähtemään vasta illemmalla ja se on varmaan jo sellainen kellonaika että siellä on saatanalliset jonot joka ikiseen mestaan. Kyllä siinä ajassa nyt varmaan jokaiseen haluamaansa laitteeseen ehtii, mutta muuten aika meneekin sitten pelkäksi jonottamiseksi... Ei mahda mitään, ei mahda mitään. 

Otto tulee kohta töistä kotiin ja sitten saa Tarunkin jo tutimaan. Sitten minun täytyy värjätä Oton hiukset ja josko sen toiminnon jälkeen saisin taas keskittyä kaikessa rauhassa Torey Haydeniin ja kahviin. Ja jos jotain ekstraa kaipaan niin pakkasessa on Aino Uuniomena -jäätelöä, se on ihan tautisen hyvää!

Ei kommentteja: