tiistai 17. elokuuta 2010

Paistaa se päivä risukasaankin!

Eräänä päivänä vajaa viikko sitten kävin äidin kanssa kaupungilla ja eräässä kirjakaupassa. Mukaan tarttui neljä kirjaa, joista yksi käsitteli pelkoja. Luin sen parissa päivässä ja oli aivan mahtava opus, energiaa virtasi ihan suunnaton määrä ja pelot vähenivät huomattavasti kun vain olen soveltanut kirjan neuvoja! Alussahan tämä matkani on, mutta voi olla että tulette huomaamaan muutoksia teksteissäni, ainakin silloin jos kirjoittelen tänne hyvinä päivinä. 

Ja olisi vain pitänyt luottaa siihen että kyllä asiat järjestyvät, ihan turhaan stressasin... Meillä alkaa uusi vuokrasopimus 1.9. uudessa asunnossa! Asunto on tästä noin kilometrin päässä, kävelymatkana se on noin parikymmentä minuuttia. Saimme sen suhteilla, eli Oton kummitädin entisen työkaverin kautta! Asunnossa on kolme huonetta, 73 m2, keittiö, parveke, sauna, wc ja kylpyhuone. Vuokra on 1095€ kuukaudessa ja siihen sisältyy vesimaksu. Eipä siis paljoa nouse tästä nykyisestä vuokrasta, vähän päälle satasella jos laskupääni ei ihan ole haksahtanut. 
Nyt onkin sitten aikamoista hulinaa tässä muuttoasioita hoidellessa, aikamoinen kiire alkaa jo olemaan.. Hyvällä tuurilla saadaan ensi viikolla jo avaimet.

Elämässäni puhaltavat selkeästi nyt muutoksen tuulet, monestakin eri suunnasta, ja odotan innolla millaiseksi uusi hiukan positiivisempi minäni muovaa elämäni ja mitä kaikkea yllätystä vielä eteen sattuukaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaisipa tietää tuon pelkokirjan nimi!

minttis kirjoitti...

Heips. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa. Vuokrasta päätellen asut pk-seudulla. Olen itse Vantaalta kotoisin, mutta maalaistuneena haukon henkeäni noita vuokria lukiessa aina.

Tiesitkö muuten että Tory Hayden on kirjoittanut monta muutakin kirjaa kuin Tiikerin lapsen? Tiikerin lapsi on tunnetuin, mutta muihinkin kannattaa tutustua, jos on kiinnostunut aiheesta.

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Kirjan nimi on Uskalla elää - pelossa on voimaa. Kirjoittajana on Susan Jeffers.

minttis: Kyllä, ovathan nämä vuokrat aika korkeita... :s
Ja juu, olen lukenut yhteensä neljä Torey Haydenin kirjaa. :) Aavetytön, Tiikerin lapsen, Auringonkukkametsän ja Häkkipojan.

eimii kirjoitti...

Kuulostaapa mahtavalta! :) Hienoa että asunto (parvekkeella!) löytyi ja suht edullisesti kumminkin. :)

Mä olen aina kans luottanut siihen että asioilla on tapana järjestyä, niin tyhmältä kun se sanonta kuulostaakin, niin se vaan on. Vaikka yhtenä päivänä tuntuu aivan kamalalta ja että kaikki olis loppu nyt, niin viikon päästä samalle asialle voi jo nauraa... :)

Hienoa hienoa!

Seamrog kirjoitti...

Niinpä! :) Kyllä asiat tuppaa järjestymään vaikkei aina uskoiskaan niin...