sunnuntai 22. elokuuta 2010

Tuokaa minulle alligaattorivoileipä, ja nopeasti!

Joitain päiviä sitten värjäsin hiukset. 


Värinä Live Color XXL:n Mystic Violet. Ei ihan tasan sellainen ole kuin pakkauksen kuvassa, mutta tämä kelpaa juuri tällaisena! Ja harvemmin muutenkaan saa ihan samanlaista väriä omaan päähänsä kuin mitä pakkauksessa luvataan. Kuitenkin tämä väri on nyt kivoin hetkeen, ja koska kyseessä on kestoväri, voi aivan huoletta kävellä sateessa ilman että joutuu panikoimaan etteivät hiukset vaan kastu. Punaisessa suoravärissä oli se huono että kun pisarakin vettä osui niihin, niin johan valui hiusväriä kirkkaanpunaisena norona päästä. Niitä valumisjälkiä oli sitten aina tosi kiva pyyhkiä... En malttaisi odottaa että tämä väri tästä vähän kuluu, niin että saan laitettua toisen samanlaisen päälle. Voisi meinaan olla että se alkaisi silloin jo olla vieläkin enemmän violetti, nyt menee enempi punaiseen kun alla oli punainen väri. No, saa nähdä. 
Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistunut hiusväri minun mielestäni!


Perjantaina aloin hinkua erästä kirjaa, nimittäin Idän ja Lännen Astrologiaa. Meinasin jo silloin lähteä kirjanhakureissulle, mutten sitten päässytkään. Lauantaina sitten raahasin lapset ja äidin seuralaisiksi ja suunnistin Aatmaan, sillä oli ihan varma että heiltä löytyy kyseinen kirja, niin laajat valikoimat heillä on. Aluksi kävi mielessä että olisi voinut soittaa ja tarkistaa asianlaidan ensin, mutta sitten se unohtui, sillä nettisivujen mukaan kirjan olisi pitänyt olla siellä. Vaan eipäs ollutkaan. He sitten sanoivat että netistä voi kyseisen opuksen varata kuitenkin. Kävimme sitten vielä Suomalaisessa kirjakaupassa ja Unio Mysticassa, kummassakaan ei kyseistä kirjaa ollut. Taitaa olla suosittu teos, enkä yhtään ihmettele, sillä kun sain siitä ensivilkaisua niin rakastuin teokseen oitis. 
Eipä sitten muu auttanut kuin lähteä tappiosta lannistuneena kotia kohti ja suoraan nettiin pistämään kirjavarausta pystyyn. Varasin samalla erään toisenkin teoksen, Samanismin ja Noituuden Käsikirjan, sillä olen kuullut kirjasta positiivista kommenttia niin se alkoi kiinnostamaan myös jo suht kauan aikaa sitten. Laitettuani Aatmalle kirjavaraukset menin ihan vitsillä Huuto.netin ihmeelliseen maailmaan pyörimään. Kirjoitin hakusanaksi "astrologia", ja voitteko arvata mikä oli ensimmäisenä hakutuloksena? Idän ja Lännen astrologia, Osta heti, hintaan 11€ + 4,50€ postikuluja. Minä tyttö klikkailin vähän ja nyt kirja on kohta matkalla luokseni! <3 Mikä parasta, sain sen halvemmalla tuota tietä kuin mitä se olisi ollut uutena. Uutena se olisi maksanut yli kaksikymppiä ja nyt sain sen reilusti halvemmalla!
Päätin sitten koettaa onneani vielä toistamiseen, ja kirjoitin hakusanaksi "Samanismin ja Noituuden Käsikirja". Hakutuloksista ensimmäisenä sekin, postikulujen kanssa yhteishintaan noin parikymppiä ja toimintona että Osta heti! Uutena tämä opus olisi tullut maksamaan ainakin 25€. Voitte arvata miten fiiliksissä olen! 
Kävin sitten vielä Bookplussalla tarkistamassa tarjouksia, ja sieltä löytyi kolme kirjaan postikulujen kanssa yhteishintaan noin 17€. Nämä kirjat ovat Eniten vituttaa kaikki, Toiseksi eniten vituttaa kaikki ja Kolmanneksi eniten vituttaa kaikki. Kaverillani on yksi noista kirjoista ja siihen hiukan tutustuttuani tulin siihen tulokseen että tahdon lukea ne kaikki, ja kohta nekin saapuvat koristamaan kirjahyllyäni! 
Hullu se joka hankkii lisää kamaa muuttohässäkässä, mutta pari kirjaa nyt ei ole mielestäni paha. Sitä paitsi voi jopa olla, että joku noista saapuu vasta muuton jälkeen, mutta tällaisella aikataulun venymisellä kyllä uskon että ne ehtivät saapua ihan hyvin ennen muuttoa. Toivottavasti ainakin. 


Tuli aikalailla kirjapainotteista tekstiä, joten sitä voimmekin sitten tasapainottaa sillä että Taru ja Jani olivat perjantaista lauantaihin yhden yön äidilläni, niin että sain olla omissa oloissani kun Otto oli suurimman osan siitä ajasta töissä. Oli kyllä aivan mahtavan kivaa, josko näitä vapaahetkiä saisi tästä lähin vähän useammin niin jaksaisi kuunnella lasten kiukutteluja paljon paremmalla mielellä kun saisi ihan oikeita rentoutumishetkiä välillä!

2 kommenttia:

eimii kirjoitti...

Onko uutta vaatettakin päällä? :)

Hieno tukka (jälleen) ja mahtavaa miten hyvin kirjojen kanssa kävi! :) Se, kun saa jotain ihanaa hankittua edullisesti, se on paras tunne ikinä. Okei no melkein paras.. :)

Seamrog kirjoitti...

Jep, unohdinkin mainita että tuo revitty mekkosysteemi on uusi. :)

Ja kiitos! :)