keskiviikko 17. marraskuuta 2010

A flame for freedom.

One new follower, welcome! :)

Tämän kuun alkuvaiheissa tilasin erään kirjan netistä. Se saapui hyppysiini eilen, ja luvassa oli yllätys. 


Tämän näköisen kirjan luulin tilanneeni. En ollut kamalasti syventynyt nettisivuilla kirjan esittelytekstiin, luin sen vain pikaisesti läpi, joten en ollut huomannut erästä juttua. 


Sitä että tuo olikin kaksi kirjaa eikä vain yksi. Siitä siis sana "collection". :D 

Hiukan arveluttaa tuo nimi, Gothic Grimoire, mutta eipä se nimi miestä pahenna ellei mies nimeä. Joten katsotaan mitä kirjassa sanotaan ja tehdään sen jälkeen vasta päätelmiä siitä että kannattaako tuota tuomita nimen perusteella vaiko ei. 


Paketissa sain myös kuvassa näkyvät suitsukkeet hyvityksenä, sillä tilauksen toimituksessa oli kestänyt aivan liian kauan. 

Eilen kävin Miwian kanssa Stockmannin jouluosastolla, ja olihan siellä kauheasti kaikkea ihanaa! Mukaan lähti kuitenkin vain seuraavat jutut. 


Ajattelin kyllä laittaa nämä ihan ympärivuotisiksi koristeiksi, niin söpöjä ovat. <3

Translation: 

I bought two books, Nocturnal Witchcraft and Gothic Grimoire, written by Konstantinos. I'm a little bit doubtful about that name Gothic Grimoire... But I'll read the book, 'cause it might be good even though the name is pretty dubious...
And because it took too much time in delivering thw books, I got White Rose and Jasmine incences as a rebate. :)

I was at Stockmann with Miwia yesterday. I bought those cute owls. <3

6 kommenttia:

Aconitum kirjoitti...

Molemmat Konstantinoksen kirjat olen lukenut, ja ihan asialliselta nuo vaikuttivat, vaikken kirjojen esittelemää linjaa ihan seuraakaan (..kuinka gootti tahansa, muminaa..). Teokset siis esittelevät noituuden "Pimeän puolen" joka ei tarkoita pahuutta, vaan käsitystä, jonka mukaan ollakseen hyvä ja sopiva (palvonnankohde, loitsuluku, elämäntapa..) sen jonkun ei tarvitse olla aurinkoista ja pinkkiä :)

Seamrog kirjoitti...

Aconitum: Jep. :) Kyllä sen verran luin esittelytekstiä ennen tilaamista, että tiedän sentään mitä tilasin, mutta jotenkin oli mennyt ihan ohi että sieltä tulee kaksi kirjaa eikä yksi. :D
Ja nyt olenkin lukenut tuota Nocturnal Witchcraftia jo muutamat kymmenen sivua, ja vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta. :)

Mistress Mystral kirjoitti...

Hei, näin Glitterissä sellaiset söpöt pöllökorvikset ja ajattelin informoida sinua niistä. En kyllä tiedä onko ne sellaista tyyliä mistä pidät, mutta käy ihmeessä katsomassa :)

Seamrog kirjoitti...

Mystral: Kiitos tiedosta. ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Voisit postailla useemmin! :( ennen postasit lähes päivittäin ja nyt on tälläisiä taukoja. Toivottavasti et oo lopettamassa koko hommaa!

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Jep, itseänikin harmittaa tämä hiljaiseloni. En vain ole keksinyt mitään hyvää postausta, ei ole edes asupostauksia teille tarjota kun joko en käy missään tai sitten en ehdi kuvata vaatteita. :D
En ole lopettamassa kokonaan, yritän skarpata...