perjantai 26. marraskuuta 2010

Väliaikatiedote.

Muutamat henkilöt ovat todenneet että kirjoitan nykyään liian harvoin. Näin on, myönnän sen. Ja on mukavaa kun ihmiset kaipaavat tekstejäni. Mutta... 
Elämässäni menee tällä hetkellä niin moni asia suoraan sanottuna päin helvettiä, että en usein ole sillä tuulella että jaksaisin kirjoittaa blogia, ja välillä tilanne on niin paha etten edes pysty. Joten, pahoittelut hiljaisuudesta ja koitan skarpata. Luulen, että ensi viikolla palaan astialle parempien juttujen kera. 

En aio tämän tarkemmin alkaa avautumaan elämäni negatiivisista puolista, vaan keskityn kertomaan teille niitä positiivisia juttuja. 

-Olen lukenut Nocturnal Witchcraftin loppuun jo noin viikko sitten ja Gothic Grimoirekin lähenee loppuaan. Täytyy sanoa että antoisia kirjoja ovat olleet!

-Synttärijuhlani pidetään 5.12. Olen kutsunut viisi vierasta ja toivon että kaikki pääsevät paikalle. Enkä malta odottaa juhlia!

-En malta odottaa ensi keskiviikkoa. Silloin lapset lähtevät hoitoon ja saan aikaa itselleni! Jippii! Tästä varmaankin lisää myöhemmin. 

-Kesällä kävin hammaslääkärissä tarkastuksessa ja sain hinta-arvion tulevista hoidoista. Lähelle paria tonnia se menee, mutta on se sen arvoista, sillä minä jos kuka pelkään hammalääkäriä ihan törkeästi... Mutta nytpä käykin niin että pääsen 16.12. nukutushoitoon ja kaikki reiät paikataan kerralla kuntoon! 

-Joulukuu on kohta, pääsee laittamaan kämppää koreaksi! Ja ensi keskiviikkona saa jo kuunnella joululauluja! <3 Minulla kun on tapana alkaa jouluhössötys vasta joulukuussa, muuten minulla menee omat fiilikset ja kuukaudet sekaisin. 

-Tiistaina olin Miwian kanssa tapaamassa Nimueta ja sateentyttöä. Kävimme kahvilla ja Lifessä ostoksilla. Mukaan tarttui kirsikkateetä sekä kanervankukkia. Vielä en ole maistanut miltä kanervatee maistuu, mutta kyllä minä vielä... 

-Ensi maanantaina on toinen tapaaminen edellä mainitulla kokoonpanolla!

-Jos hyvin käy, niin mennään Oton kanssa katsomaan uusin HP-leffa ensi viikolla!

-Illalla tulee paljon hyviä ohjelmia telkkarista, can't wait!

-Olen saanut siivoiltua tänään.

-Nyt menen vatsavaivoista huolimatta hakemaan kupillisen vastakeitettyä kahvia ja miettimään, että vaikka elämässäni ei tällä hetkellä menekään täydellisesti, niin löytyy niitä hyviäkin asioita, ja itseasiassa niitä löytyy todella paljon, sillä listasin teille tuohon vain murto-osan!

2 kommenttia:

Nuhainen kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :>.

Seamrog kirjoitti...

Nuhainen: :)