lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulu.

Nyt sitä ollaan sitten jo vähän vanhemmankin sukupolven mittapuulla täysi-ikäisiä. Eilen täytin vuosia, mittariin pamahti 21. Eräs ystävä oikein osuvasti onnittelujen lomassa antoi tervetulotoivotuksen kolmannelle vuosikymmenelle! 

Aamusella availin synttärilahjat, ja paketeista paljastui kirja, kuorintavoide, kaksi vartalovoidetta, pöllöaiheinen lasinen koriste, hajuvesi, suihkugeeli, pieni pussukka, kynsikkäät sekä vehnätyyny. Ajattelin napsia teille kuvia kaikista lahjoistani jahka kerkiän ja muistan. 


Päivällä söimme puuron ja sen jälkeen jumitimme hetken. Sitten koittikin jo jouluaterian aika ja sen päälle oikein maukkaat jälkkärit, ja sitten pääsimmekin jo joululahjojen jakoon! 

Minun paketeistani paljastui vaikka mitä. Suurin osa paketeista oli pehmeitä mutta sitäkin mieluisempia. Sain mm. pari paitaa, hameen ja liivisysteemin sekä yhdet sukat. Myös saunatuoksuja sain, samoin kuin vartalovoidetta, suihkugeeliä, kynsilakkaa sun muuta. Miwia teki minulle aivan upean pöllöjutun, siitä kuva myöhemmin! Samoten sain lahjaksi Sinkkuelämää 2 -leffan, voi olla että katson sen tänä iltana!


Ja kiitokset vaan kaverille tästä mukista, näinkö on...? :D

Illalla kävimme vielä vähän sukuloimassa ja sitten koittikin jo nukkumaanmenoaika! Oli kyllä mukava joulu, vaikka pari vastoinkäymistä siihenkin mahtui, mutta eikös se niin ole että vaikeudet on tehty voitettaviksi.. 

Translation:

I turned into 21 yesterday. :D

In the morning I opened my birthday presents, and I got for example a book, an owl decoration, perfume and couple of body creams. I take pics about my presents later.

My christmas presents were mostly soft ones but the more welcomed! I got socks, couple of shirts, a skirt and a waistcoat. I also got sauna scents, body creams, shower gels and so on. I got Sex And The City 2 movie, I might watch it tonight!

I have to say this christmas was pretty nice! There were couple of troubles yesterday, but they weren't too bad. I won those difficulties!

4 kommenttia:

Demonilesboankka kirjoitti...

hyvät myöhäiset syndet sulle ! :3

Seamrog kirjoitti...

Demonilesboankka: Kiitoksia! ^_^

Camilla kirjoitti...

Hihihih, kuka mahtoi olla noin korrekti onnitteluissaan. o_O

Kiva kattella näitä kuvia, kun ei ole käynyt tuossa asunnossa ja aina kun näkee uuen kuvan teidän kodista niin tulee tarve päästä tarkistamaan missä mahatte nyt asua! Ensi kerralla etelässä ollessa pitänee sopia treffit. ;)

Seamrog kirjoitti...

Camilla: Hah, eipä tiiä. ;)

Hihhii joo vauhdilla nyt tähän suuntaan niin pääset kyläilemään meille! :)