tiistai 22. joulukuuta 2009

Kaksi yötä jouluun on.

Ja vihdoin ja viimein joulufiilistä edes jonkin verran! Tämän asian kanssa sain tapella tovin jos toisenkin, yritin aivan väkisin saada itselleni jouluoloa päälle mutta ei... Nyt sitten tänään herätessä se sitten iski ihan hyvin, asiaan vaikuttanee hyasinttien tuoksu, koristeltu joulukuusi ja joulukoristeet. Suurimmalta osalta kuitenkin veikkaisin tuota joulukuusta joulufiiliksen tuojaksi, sen koristelimme eilen. 

Huomenna tai tänään tehdään viimeiset jouluruokahankinnat ja huomenna menemme katsomaan Saiturin Joulun. Kinkkukin pitää tänään ottaa pakastimesta sulamaan, se laitetaan jo huomenillalla uuniin! Eikä, en vieläkään kyllästy ihmettelemään sitä miten hemmetin äkkiä aika kulkee. Äsken oli vasta lokakuu, ihan oikeasti!! 

Kyllä on outo olo kun tietää että kaksi yötä niin on syntymäpäivä, ja ei tunnu siltä ollenkaan kuitenkaan. Vaikka makuuhuoneen ikkunalaudalla on jo pari pakettiakin minulle, en silti saa upotettua kallooni että kohta sitä ollaan taas vuoden vanhempia... 

Eipä tässä mitään kummoisia ole tapahtunut, että mistään sen erikoisemmista voisin kirjoitella, mutta sen sanon että voi olla että minua ei nyt senkään vertaa näy koneella tästä eteenpäin. Tänään on vielä aikaa vain möllöttää, huomenna ei eikä tietenkään sitten jouluaattona. 

Joten toivottelen kaikille ERITTÄIN HYVÄÄ JOULUA ja YULEA!

Ei kommentteja: