lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu oli ja meni.

Ja synttäritkin menivät. Nyt tämä tyttö on sitten kaksikymmentä vuotta vanha! Odotin ihan karmeaa ikäkriisiä tulevaksi synttäreiden jälkeen, mutta ei sitä ole ainakaan vielä tullut. Eihän tämä tunnu oikein miltään. Hassu juttu vain, että tunnen itseni nyt vasta täysi-ikäiseksi, vaikka siitä onkin jo kaksi vuotta kun täytin kahdeksantoista. On se ihmisen psyyke kumma asia. 

Olin ollut ilmeisesti kovin kiltti, sillä sain ihan mukavasti lahjoja. Synttärilahjaksi sain 350€, pöytätabletteja, koristepöllön, suihkugeelin, appelsiinisuihkeen, iiiiison kynttilän, rintaliivit ja stringit (ja ne olivat vieläpä oikeaa kokoa, mikä on todella hassua sillä yleensä mulle on tosi vaikeaa löytää sopivan kokoisia rintaliivejä), Zippo-sytkärin ja korvakorut. Joululahjaksi sitten tuli mm. pikkuinen rahapussi, 300€, meikkipussi, kaksi hajuvettä, vartalovoide, suihkugeeli, kaksi pussilakanasettiä, kaksi kynttilää, sormusteline, toppi, paita, yöshortsit, kaverilta itsetehty Ystävyyden Skräppäys -hommeli minne hän oli kirjoittanut kaikenlaista minusta ja hänestä, suklaarasia, todella pehmeät violetit pörrösukat, rintakoru, kolme koristetyynynpäällistä ja tuoksukynttilä. Olikohan siinä kaikki? Jos ei, niin suurin osa ainakin, ja olen todella tyytyväinen lahjoihin!

Jouluruokia on vielä jäljellä ihan tolkuton kasa, vaikka eilen yritimme Oton kanssa ahtaa vatsamme niin täyteen kuin suinkin mahdollista. Rakastan jouluruokaa, ainoa ongelma vain se että sitä joutuu joulun jälkeen syömään ainakin melkein viikon... 


Nyt juon kahvetta ja koitan selättää kamalan päänsäryn joka on ollut minulla eilisestä asti. Jani oli viime yön mummulassa, saatiin Oton kanssa nukkua ihan rauhassa. :) Olin illalla jo mennyt nukkumaan kun Otto tuli sanomaan hyvää yötä, tai niin luulin. Sen sijaan Otto sanoikin että mitäs jos menisin hänen kanssa katsomaan yhden jakson MacGyveria! Noh, eipä siinä, en vielä nukkunut joten raahauduin sitten sohvalle ja katsottiin se yksi jakso, jonka jälkeen mietin miksi hemmetissä minä katsoin eilen vapaaehtoisesti kolme jaksoa kyseistä sarjaa. Hommahan on meinaan niin että yleensä minua ärsyttää suunnattomasti kun Otto tahkoaa MacGyverjaksoja läpi... Noh, välillä näinkin päin. ;)

Hitto kun ei voi elämässään täyttää kuin vain kerran kaksikymmentä! Sain niin hyvin rahaa lahjaksi että kyllä tuollaiset synttärit kelpaisi useamminkin... :D Nyt ei ainakaan ole pulaa tatskarahoista, nyt täytyy enää vain kipittää liikkeeseen.


Uutta Vuottakin odottelen jo kovasti, on sellainen olo että tahdon jättää jo vuoden 2009 taakse. On uusien juttujen aika!

6 kommenttia:

Rouva Lypsy kirjoitti...

Jos asuisit lähempänä, voisin poistaa päänsärkysi. ;) On lahjoja sillä saralla. Jonkinlaiset parantavat kädet, nääs...
Kaukoparannusta en ole oppinut, vielä.

Anonyymi kirjoitti...

laita kuvia !! :) niitä on mukava katsella kirjoitusten lomassa.

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Jep, olen koittanut kyllä panostaa siihen että laittaisin enemmän kuvia, olen vaan ollut laiska. :D Yritän tsempata tästä lähtien ihan tosissani. :)

Rouva Lypsy kirjoitti...

Luonnostaan ovat.

Anonyymi kirjoitti...

koska taas kirjoitat ? :)

Seamrog kirjoitti...

Yritän mahdollisimman pian, tässä on ollut nyt ihan kivasti kaikkea niin ei ole oikein ehtinyt... :/