torstai 17. joulukuuta 2009

Seitsemän yötä jouluun.

Kylläpä aika kulkee nopeasti. Äsken oli vasta kesä, ja nyt enää viikko jouluaattoon. Sukulaisista ja kavereista on kiva "kiusata" mua sillä että yksi vuosi tulee lisää mittariin, tässäpä muutamia kommentteja: 

Minä: "Katsoin tänään yhtä lapsuudenvideota."
Äiti: "Niin, noin vanhana sitä alkaa jo fiilistelemään menneitä ihan kunnolla..."

Minä: "Voi jessus kun särkee päätä ihan tajuttomasti."
Äiti: "En ihmettele, sähän olet jo ihan toinen jalka haudassa!"

Kaveri tekstasi pari päivää sitten seuraavanlaisesti: "Yhdeksän päivää harmaisiin hiuksiin!"

Isä: "20 on hyvä ikä, kohta sä oletkin sitten 45!"

Kaveri: "Niin että mieti, sä olet ihan kohta PUOLIVÄLISSÄ NELJÄÄKYMMENTÄ!!"Mulla oli ikäkriisiä vähän aikaa sitten, nyt se on mennyt pois. :D Kun ajattelen synttäreitä niin ei oikein tunnu miltään. Odotan vain lahjoja. >:) Kaveri lupaili että kyllä se kahdenkympinkriisi sieltä puskee kunnolla päälle ihan viimeistään 25.12., sitä siis odotellessa... Ellei sitten koko jouluaatto mene panikoimiseen. MInusta kun ei koskaan tiedä. 


Tänään olisi sitten tiedossa yksi lävistysasiakas puoli viiden kieppeillä. Kielilävistys pitää tuikata, taas. Olen tehnyt eniten kieli- ja korvalävityksiä, suoraan sanoen alkaa jo pikkuisen tympiä. :D Kun tähän lävistyshommeliin rupesin, ajattelin että ihan varmasti saa tehdä eniten joitain huulireikäsiä, mutta ei. Kyllä se taitaa olla niin että kieli on melkeinpä suosituin lävistyspaikka. Se on sellainen mikä ei koko ajan näy mutta sen voi hyvillä mielin näyttää jos joku kysyy että onko sulla lävistystä. "Joo, on, kato," ja sitten kieli pitkälle ulos suusta. 
Täytyy kyllä sanoa että omasta mielestäni kielilävistykset ovat suhteellisen seksikkäitä. Toki mikä tahansa lävistys tai tatuointi voi olla, etenkin jos se korostaa kasvoja tai kehoa juuri tasan oikeasta kohtaa. Nami. Tosin sitten vaikka itse olenkin tämmöinen lähes läpikotaisin neulottu niin en silti ole sitä mieltä että jokaiselle sopisi yksikään lävistys tai kuva. Joillekin ei vain sovi. En tiedä mikä siinäkin on, mutta niin se vain on. 


Huomenna mennään ostamaan osa jouluruoista, alkuviikosta sitten loput. Tulee olemaan aikamoinen hässäkkä tästä päivästä eteenpäin, voisin ainakin veikata, lauantaina tulee sukulaisia synttärikahveillekin... Sitä tässä odotellessa. 


Nyt menen herättämään Oton.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan samaa mieltä tuosta, että joillekin vaan lävistykset sopii... Itselläni on kulmassa, ja olen saanut siitä uskomattoman paljon positiivista palautetta. Ja jotain kertonee sen sopimisesta sekin, että meni monta kuukautta ennenkuin (lävistyksiä vastustava) äitini tajusi koko renkulan olemassaolon :)

Seamrog kirjoitti...

Aikas hyvin. :D

Rouva Lypsy kirjoitti...

Huh... jopas alkoi tuntua vanhalle!! xD