keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hieman asiaa.

Jepjep. Pahoittelen tätä kirjoittamistaukoa, mutta on ollut niin kovasti kaikkea (ainakin mukamas) etten ole (mukamas) ehtinyt. :( Blogi on kyllä ollut mielessä, mutta en vaan ole kai saanut aikaiseksi... Ja onhan tässä ollut sitä hommaakin. 

Mitähän nyt sitten kertoisin? Joulusta taisin tehdä jo pienen merkinnän tuossa jossain vaiheessa, mutta tässä olisi pari jouluaattona napattua kuvaa.

  
  Äidin pikkuiset joulutontut. <3 Vielä valaisen siis että Jani on nyt siis kolmevuotias, maaliskuussa täyttää neljä, ja Taru on puolitoistavuotta. 

Jani ei olisi millään malttanut pitää näppejään erossa joululahjoista, mutta ihan hyvin se kuitenkin kävi. Illalla meille tuli joulupukki (eli isi valeasussa) ja voi helkkari että Jania ei pysty huijaamaan sitten millään... Otto oli unohtanut vaihtaa toiset housut jalkaan, niin että saimme sitten kuulla isijoulupukista vaikka mitä kertomista. :D Kun kysyimme Janilta että miten niin se joulupukki oli isi, poika vaan vastasi tomerasti että "no kun sillä oli samanlaiset housut kun isillä!!"
 
Tässä sitten itse synttärisankari, eli Terhi 20v! Mielestäni hieman hassu naama tässä kuvassa, mutta tämä oli yksinkertaisesti paras, ja onhan tämä jollain hassulla tavalla ihan nättikin. En vain käsitä miten onnistuin näyttämään noin kyllästyneeltä. 

Joulusta toipumiseen meni muutama päivä, jouluruokia jäi taas ihan tuhottomasti yli joten niitä sitten syötiin oikein urakalla muutama päivä. Jouluruoka on taivaallista, mutta sitä ei kertakaikkiaan pysty syömään kuin kerran vuodessa, koska sitä saa silloin aina sellaisen yliannostuksen ettei tosikaan... 


30.12.09 saimme äidin kanssa hullun idean lähteä iltauinnille Turun Kylpylä Hotelli Caribiaan. Tai siis aluksi suunnitelmissa oli vain iltauinti, mutta sitten otimme järjen käteen ja äitiä alkoi himottaa ihan yöpyminen kyseisessä paikassa. Mikäs siinä! Olin juuri saanut mukavan kasan rahaa jouluna joten minulla oli varaa, niinpä hilpaisimme Caribialle. Uimme ihan mukavasti ja illalla nukkumaan mennessä saimme kamalan naurukohtauksen siskoni kanssa. Sellaista tavallaan inside-vitsin tasoista juttua, joten jos kertoisin niin te ette saisi siitä mitään irti. :D Mutta voin kertoa että sen nauramisen jälkeen selkälihakseni olivat kipeänä vähän vajaa kolme päivää, että oli siitä ainakin lihaskunnollistakin hyötyä... 
Uudenvuoden aattona huristelimme takaisin Helsinkiin päivällä, ja melkein suoraan siltä reissulta palattuani lähdimme Oton isälle ottamaan vastaan uutta vuosikymmentä. Söimme ja joimme erittäin hyvin, samaten meillä oli kamalat rakettivarastot mukana, joten paukuista ei ollut pulaa. Minä ja Oton sisko yritimme epätoivoisesti saada kaadettua Oton veljeä Oskua lumihankeen, mutta se ei onnistunut, vaan minä itse päädyin hankeen kaksi kertaa ja Oton sisko ainakin kerran... Virkistäviä pikku lumipesuja. Uuden vuoden otimme vastaan aika hätäisesti, tuli vähän kiire ulos raketteja räjäyttämään, mutta oli hyvät raketit ja ihan suhteellisen siedettävää sampanjaa. Minulla ei ollut kuin puoli mukillista sitä ja juodakin jaksoin vain puolet siitä eli ehkä puoli desiä. Se tosin riitti, sen verran hassun makuista litkua kuitenkin loppupeleissä enkä muutenkaan ole mikään juomaveikko. 


Olen monessa blogissa nähnyt sellaisia kollaaseja että mitä kaikkea tulikaan tehtyä männävuonna. Voisin koittaa sellaisen itsekin tehdä. Voisi meinaan olla aikas hauskaa. Siitä ei ehkä tulisi niin kovin kuvarikas kuin muissa blogeissa, mutta kyllä ainakin jotain saisin kasaan. Katsotaan milloin inspis iskee.... ;)

Ja vähän myöhässä mutta sentään edes silloin, HYVÄT UUDETVUODET! 

2 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Pitkästä aikaa ehdin taas tännekkin lukemaan :) Hyvää uutta vuotta 2010 sinnekkin :D

Rouva Lypsy kirjoitti...

Uuden vuoden toivotus! Olinkin jo kaivannut juttujasi (ts. laukannut täällä joka päevä.. xD )