maanantai 3. tammikuuta 2011

Avada kedavra.

Eilen koomasin Miwian kanssa aamun. Sitten hän lähti kotiin ja minä jäin kotiin datailemaan. Saimme sitten päähänpiston lähteä lehvaan. Näytös alkoi kello kymmenen illalla ja elokuva oli Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset osa 1. Ihan katsottava leffa se oli.. Ei sinällään mitenkään hätkähdyttävä. Sen siitä saa kun osaa kirjat ulkoa. Huomaa kaikki epäkohdat..


"Waistcoat": Gina Tricot / Dress: self made / Leg warmers: Seppälä / Shoes: Seppälä

Mitään järkevää en ole tänäänkään saanut aikaiseksi. Eikun kylläpäs. Värjäsin hiukset osittain mustaksi, sen pitäisi näkyä edellisessä merkinnässä. 

Huomiselle sen sijaan olisi ohjelmaa enemmän kuin mitä yksi ihminen (lue: minä) jaksaisi. Päivällä on ensin lävistysasiakas ja lähes heti sen jälkeen on Luutakomerolaisten miitti. Ihan mukavaa kuitenkin kun on tekemistä. 

Translation: 

Yesterday me and Miwia watched Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. It was ok, not so special... That is one negative thing when you read the books and have memorized them. Then when you watch a movie, you see even the smallest mistakes.

I dyed my hair today (half black, half green). You can see that in the previous post.


Tomorrow I have couple of things to do. First at the day I will make one piercing to my sister's friend's littlesister and after that I'm going to meet other witches from one forum. 

And remember to ask here! <:

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hurjan kivoja kuvia <3 Oot nii nätti <3

Seamrog kirjoitti...

Leena: Kiitos. <3 Itsekin olet upea nainen! ^_^

Anna-Sofie kirjoitti...

Wow, you're very beautiful! You look amazing!

Seamrog kirjoitti...

Anna-Sofie: Thanks! ^_^