torstai 13. tammikuuta 2011

Heartbreak armageddon.

No niin, nyt lähdetään sitten ihan suomen kielellä purkamaan tuota kysymysvyyhtiä kun ei sinne englanninkielisiä kysymyksiä tullut ollenkaan! Kymmenisen kysymystä olitte laittaneet, kiitos niistä! :) Edelleen saa kysyä, jos mieleen jotain juolahtaa!

Eimii kirjoitti: Kauheesti ainakin kiinnostaa, että mitä jännää sulle tapahtu/on tapahtumassa uutena vuotena. :) Tai kun edellisessä postauksessa viittasit... Ja mistä tiedät suuria muutoksia olevan edessä? :)
Vastaus: Tähän en voi muuten vielä oikein vastata muuta paitsi tosiaan sen, että jokaisena uutenavuotena minulla on fiiliksiä muutoksen ajoista - onhan uusi vuosi, vuosi vaihtuu, uusi vuosi ja uudet kujeet.. Tänä uutenavuotena kuitenkin fiilis oli paljon voimakkaampi. Muutenkin oli tapahtunut asioita, joiden en koskaan uskonut tapahtuvan, ja myöskin minun ja Oton puheet olivat olleet sitä luokkaa että lopun alku oli käsillä. Ainakin tämä vuosi toi muassaan eron ja (toivon mukaan) sukunimenvaihdon. Myöskin sairauteni suhteen odotan jonkinlaista muutosta - joko hyvään tai huonoon suuntaan. Tosin toivon toki sitä ensimmäistä vaihtoehtoa.
Tästä muutos-aiheesta varmastikin lisää myöhemmin vielä!

Anonyymi kirjoitti: koetko ittes wiccaks vai pelkästään noidaks vai miten?
Vastaus: Olen eklektinen noita, joka tarkoittaa siis sitä että olen noita, joka napsii käytännön toimien suhteen palasia vähän sieltä sun täältä, esimerkiksi perus noituuden lisäksi otan joitakin viitteitä shamanismista.


Anonyymi kirjoitti: Kuinka oikein oot noin laiha kahden lapsen jälkeen? :DD laihutitko vai onks sulla vaa toosi hyvä aineen vaihdunta ?
Vastaus: Hyvä kysymys. :D Veikkaisin, että tähän on vaikuttanut se että en ole koskaan ollut mikään suursyömäri, ja siihen päälle kun vielä lisää imetysajan (sehän tunnetusti saattaa karkottaa raskauskiloja hyvinkin paljon) niin tuloksena on ollut kova laihtuminen. En missään vaiheessa tietoisesti laihduttanut, minä vain laihduin takaisin entisiin mittoihin. :D 

Anonyymi kirjoitti: Onko Otto molempien lapsies isä? 
Vastaus: Kyllä on. 

Anonyymi kirjoitti: Oletko oman isäsi kanssa väleissä? Asuvatko vanhempasi yhdessä?
Vastaus: Kyllä olen virallisen isäni kanssa väleissä, tosin en biologisen isäni. Vanhempani eivät asu yhdessä.


Anonyymi kirjoitti: Milloin ryhdyit Wiccaksi ja missä tutustuit aiheeseen?
Vastaus: Wiccaksi ryhdyin noin 14-vuoden iässä. Tutustuin aiheeseen alun alkujaan netin kautta ja myöhemmin ostin aiheesta kertovia kirjoja. Tosin kuten tiedätte, polkuni erosi wiccalaisesta suuntauksesta jo vuosia sitten. Itseasiassa kun asiaa tarkemmin ajattelee, en koskaan ollut täysinäinen wicca vaikka niin luulinkin ja sillä nimikkeellä itseäni kutsuin.

Anonyymi kirjoitti: Uskotko muihin yliluonnollisiin asioihin kuin henkiin kuten ihmissusiin vampyyreihin yms? :)
Vastaus: Ihmissusiin ja vampyyreihin ja vastaaviin en sinänsä usko. Tontut, haltiat, keijut, peikot, maahiset, menninkäiset sun muut tällaiset kuuluvat kuitenkin uskomieni asioiden piiriin.


Anonyymi kirjoitti: Millaiseksi kuvittelet/toivot tulevaisuutesi? Mitä teet, missä asut yms? Haluatko lisää lapsia?
Vastaus: Tulevaisuuteni kuvittelen sellaiseksi että elän ilman sairauttani (tai sitten hyvin vähäoireisen sairauden kanssa) ja elän onnellisessa parisuhteessa, sekä teen työtä joka miellyttää minua, tällä hetkellä ajatuksissa olisi opiskella tuomariksi. Näen itseni asumassa jossakin suht tilavassa asunnossa jossa on aina siistiä (tai niin siistiä kuin lapsiperheessä voi olla..) Asuinpaikkana varmaankin Helsinki, tai jos oikein fantasiaksi tämän vetää, niin Irlanti. :D Mahdollisesti myöskin julkaisisin kirjan (tai useamman...) ja osaisin tehdä tatuointeja lävistysten lisäksi.
Kyllä, joskus saatan haluta lisää lapsia. Se on kuitenkin ajankohtainen asia vasta sitten kun en ole enää sairas ja kun olen saanut itselleni koulutuksen ja ehkä työpaikan ja ennen kaikkea kumppanin jonka kanssa lapsen voi tehdä.

7 kommenttia:

Eva kirjoitti...

Aaaai te erositte? :(

Miranda kirjoitti...

Utelias ihminen kun olen niin kysyisin että mikä sairaus sinulla on? Ei tietenkään ole pakko vastata jos tuntuu epämukavalta...

Seamrog kirjoitti...

Eva: Joo, erottiin, viime yönä... Facebookissakin se näkyy.

Seamrog kirjoitti...

Miranda: Kyllä, aina saa kysyä.. :) En kamalan tarkasti tätä viitsi julkisesti selittää, mutta masennusta, ahdistusta ja paniikkihäiriö.

Ofelia kirjoitti...

Oijoi, pahoittelut erosta! =/ En ole vähään aikaan kerennyt paljon muiden blogeja lukea, nyt tuli vähän selailtua kuulumisiasi. Ja minunkin piti kysyä sairaudesta, mutta tuossa se jo tulikin. =) Itsellänihän on kaksisuuntainen mielialahäiriö (masennuspainotteinen nykyään) ja ahdistuneisuushäiriö, joten tuttuja tuntemuksia nuo jutut!

Valoisaa talvenjatkoa!

Ofelia kirjoitti...

Piti vielä kommentoida jokin aika sitten miettimääsi hiusongelmaa. Kyllähän ne hiukset näyttäs lyhentyneen, mutta tosiaan värjäystahti voi olla kuivumisen syy! =) Kokeile jotain öljyhoitoa ja taukoa väreistä? Entä jos leikkaisit vähän kuivaa latvaa pois? Silloin ei kammatessa katkeilisi. Kananmuna ja pari ruokalusikallista ruokaöljyä per päivä (sisäisesti siis, heh) auttaa sikana! Mä oon saanut hiukset tolleen hyvään kuntoon. Lisäks kahvi kuivattaa elimistöä eli vettä pitäs juoda kuppia kohden kaksinkertainen määrä!

Seamrog kirjoitti...

Ofelia: Kiitos ja samoin sinnekin hyvää talvenjatkoa! :)

Tosiaan joo, olen harkinnut leikkaamista mutta olen näitä latvoja kyllä jo vähän napsinutkin pois, tosin onhan siitä jo puolisen vuotta... :S Mutta kiitokset vinkeistä! :)