keskiviikko 12. tammikuuta 2011

The dream is alive.

Yesterday was a lovely day. I was hanging out with my mom and I made tongue piercing to my littlesister and an outer conch to my sister's friend. 


Shirt: Citymarket / Dress: H&M / Shoes: DinSko / Leg warmers: Seppälä

That scarf is my Slytherin scarf. :D My godmother made it to me few years ago. I haven't used that for ages though. Yeasterday I wanted something colourful to cheer me up so I decided to wear that scarf. 


I wish I will have nice day to day. And actually, this day is wonderfull already! 

Yeasterday I wrote in finnish that I'm going to change my last name. I'm very impatient and excited about that!

Yay, bigger pictures! Like / dislike?

7 kommenttia:

IndianaRex kirjoitti...

Hei, huomasin että teet näköjään lävistyksiä? Olen jo kauan halunnut lisää reikiä korviini mutta lävistyspyssy ei houkuta (rustoni on jo toisessa korvassa mennyt aika pahasti rikki) eivätkä myöskään lävistysmestojen hinnat :)
Ajattelin kysyä minkä hinnan pyytäisit korvaläväreitsä? Haluaisin vasempaan korvaani (jossa on nyt 3) ainakin 2 lisää...

Seamrog kirjoitti...

IndianaRex: Jep, teen lävistyksiä. Meinaatko nyt korvalehteä vai rustoa? Periaatteessa olen pyytänyt 10€ / korvarusto, mutta korvalehti on tietenkin halvempi ja jos ottaa useamman kerralla niin maksaa tottakai vähemmän.

IndianaRex kirjoitti...

Öööh, tarkoitan sitä korvan "reunaa" :) Kyllähän siinä on rustoa... En siis tarkoita mitään sisempiä läväreitä vaan ihan perusreikiä :)
Miten muuten olisi korujen kanssa? En ole ennen oikein voinut pitää sellaisia tappikoruja (ainakaan sellaisia kultasepästä saatuja), koska korvanlehti on turvonnut niin pahasti... Voinko tuoda esim omat renkaat?

Seamrog kirjoitti...

Joo, eli perusläväreitä. <: Joo, mulla on koruja lähes laidasta laitaan, siis aitoja lävistyskoruja, ei semmosia kämäsiä mitkä laitetaan ampumalla. :D Löytyy niin tappia kuin rengasta mutta toki voi tuoda myös omat korut. :)

IndianaRex kirjoitti...

Okei, kiva :) Luulen että on melkein pakko laittaa rengas, kun viimeksi kun oli tappi se korvanlehti nielaisi sen korun kun se tulehtui niin pahasti :( Oli kiva kaivaa se ulos ja laittaa rengas... Mutta parin päivän päästä oli jo parantunut sen jälkeen :)

Missäs päin Helsinkiä asut? Voisin katsoa milloin rahatilanne antaa periksi niin että voisin tulla ottamassa parit lävärit :)

Seamrog kirjoitti...

Siinä tapauksessa on varmaan kannattavampaa laittaa samantien rengas ettei käy samallailla uudelleen. <:

Ruoholahdessa asustelen. :) Sitten kun on tietoa ajankohdasta niin heitä infoa sähköpostiin: sonata_hobitti@hotmail.com. Sitä kautta on parempi viestiä kuin täällä blogissa. :)

IndianaRex kirjoitti...

Oukkei, näin tehdään :) Tosi kiva!