sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hairproject, part three.


Tässäpä olisi taas hiuspostausta. Viime kuvat on otettu 14.10., joten aikaa on kulunut kaksi kuukautta ja vähän päälle kaksi viikkoa. Huh. Sinä aikana en pahemmin syönyt mitään valmisteita, paitsi Priorinia yhden tabun päivässä, tosin ne loppuivat jo ajat sitten. Muutama päivä sitten aloin kyllä syömään taas Biorionia, joten saan nähdä miten se auttaa, vai auttaako mitenkään. 

Minun silmiini näyttää siltä, että hiukset ovat lyhentyneet. En yhtään ihmettelisi, sillä hiuksia harjatessa irtoilee parin sentin pituisia pätkiä kuivista latvoista. -.- Jess. Kuvankin perusteella näyttää siltä että hiukset olisivat lyhentyneet eivätkä kasvaneet, vaikka tässä on ollut väliä yli kaksi kuukautta jonka aikana olisi pitänyt tulla lisää ainakin pari senttiä. Vaan ei. 


Hiukkasen ovat paksuuntuneet kyllä, mutta siitä kasvusta en nyt oikein menisi vannomaan. Vai miltäpä se teidän silmiinne näyttää? Minusta näyttää siltä että ovat lyhentyneet varmaan ainakin KOLME SENTTIÄ Hairproject, part one -postauksen kuvaan verrattuna. Nyt suututtaa, joten suoraan sanoen: VITTU!!! Anteeksi ruma kielenkäyttöni. No niin.

Translation: 

So here is the third post about my hair. I just say that in my opinion, they haven't grown AT ALL. So if I say this straight: FUCK!!

Or does your eyes say that my hair has grown at all? :/

10 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Vertaukseks vois pistää aina kuvan mistä on alotettu, ni näkee kunnol onko kasvanu..

Seamrog kirjoitti...

Leena: No tuossahan on kyllä alussa linkit edellisiin postauksiin... Mutta voin jatkossa laittaa kyllä vaikka edeltävän kuvan, niin voi verrata siihen tms. :)

M kirjoitti...

Liekö sama ilmiö kuin siinä, ettei soppakattila ala kiehua jos kyttää vieressä ja selän kun kääntää niin on jo hellalla. ;)

Kuiva sisäilma näin talvisin on kyllä helvettiä tukalle ja kynsille. Mulla vaan murenee kynnet, ärsyttävää. Mutta tsemppiä projektiin!

Seamrog kirjoitti...

M: En usko että nyt on ihan se kyseessä, meinaan olen tosiaan vajaa kolme kuukautta ollut kyttäämättä ja tukka sen kun lyhenee nyt kun katsoo.. x)

Kyllä tämä kuiva sisäilma ja jäätävä ulkoilma vaikuttaa, sen huomaa heti. Mulla tukka ei tykkää yhtään hyvää. Pitäis kymmenen kertaa olla päivän aikana kosteuttamassa että pysyis siedettävänä.

© Carrie kirjoitti...

On ne kai vähän lyhentyny, mutta kyllä samaa aikaa paksuuntunut. Ja talvella on tietenki osansa asiaan.. mutta sulla on kuitenki siitähuolimatta ihanat hiukset. :)

Seamrog kirjoitti...

Carrie: Kiitos. ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Jos haluat kasvattaa hiuksiasi, kannattaa toden teolla jättää blondaukset ja värinpoistot kokonaan. Ne katkoo hiukset aina. Muistelisin että sä silloin blondasit aiemmin? Uskon että johtuu aika vahvasti siitä.. Ja kestovärit myös kuivattaa vaalennettua hiusta entisestään ja katkoo hiusta. Kannattaa yrittää välttää sitä katkeilua jollain rakennepaikkaavilla shampoilla ja hoitoaineilla, esim. joicon k-pak on todella hyvä. Tai sitten vaan jotain tehohoitoja tms. :) Tarkotus ei ollut olla ilkeä, näin mä vaan asian näen. :) Onnea hiustenkasvatusprosessissa! Itelläkin sellanen menossa. :)

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Joo, tämä johtuukin juuri vaalennuksista ja semmoisista. Taisin tästä tuonne part ykköseen kirjoitella taustatiedot mistä tämä lyhentyminen johtui. <: En käytä kestovärejä, vaan kevytvärejä vain tosiaan.
Olen käyttänyt rakennepaikkaavia ja ties mitä tehohoitoja, ja kyllä ne hiukan parantaa hiusten kuntoa. Tuntuu vain että tukka kasvaa liian hitaasti.

Kiitos. <:

Anonyymi kirjoitti...

kaikenlainen värjääminen kyllä rasittaa hiusta, vaikka käytätkin kevytvärejä niin silti värjäät aika verkkaiseen tahtiin ja niillä väreillä mitkä eivät ole hiuksillesi luonnollisia... kokeile sinkkiä !

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Jep, ja juu kiitos vinkistä! :)