sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Rosmariini.

Elementit: tuli, maskuliininen. 
Jumalattaret: Venus, Hekate.


Keijut pitävät rosmariinista. Rosmariinia polttamalla on puhdistettu rituaalipaikat. 

Rosmariini liitetään puhdistautumiseen ja parantamiseen.

Rosmariinia poltetaan Yulena. Aseta rosmariinia tyynyn tai sängyn alle, se karkottaa pahat henget ja painajaiset. Rosmariinilla tehdään tyhjiksi pahat loitsut ja sidotaan niiden voimat. 

Rosmariini on uskollisen rakkauden vertauskuva. Sitä on käytetty häissä ja hautajaisissa. 

Rosmariini liitetään rakkauteen ja sitä käytetään lisäämään halua ja se avaa sydämen rakkaudelle sekä terävöittää muistia. Aromaterapiassa rosmariini tuo järkevyyttä, itseluottamusta, energiaa, intoa, rohkeutta, uskoa, iloa ja karkoittaa huolet. 

Rosmariini parantaa keskittymiskykyä ja muistia ja helpottaa mietiskelyä sekä stimuloi hiusten kasvua. Käytä rosmariinia päänsärkyyn, huimaukseen, heikkouteen, uupumukseen, masennukseen ja stressiin. Se nopeuttaa fyysistä ja emotionaalista parantumista sekä pitää terveyttä yllä ja edistä luonnollista tervehtymistä. Sitä käytetään myös alhaiseen verenpaineeseen, lihassärkyyn, nuhakuumeeseen ja estämään dementiaa. 
Käytä rosmariinia ulkoisesti edistämään verenkiertoa, lihassärkyyn, ihottumaan, ruhjeisiin, haavoihin ja rasvaisiin hiuksiin. Se nuorentaa ihoa ja poistaa ryppyjä. 

Rosmariini on erinomainen kivunlievittäjä. 

Varoitus: Ei kuukautisten tai raskauden aikana. Ei henkilöille joilla on korkea verenpaine.

Kuva googletettu.

Ei kommentteja: