sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Asujuttuja.

Pitkästä aikaa olisi luvassa ihan kunnon asukuviakin, perjantailta siis nämä!


Toppi joululahja muistaakseni serkuiltani. 
Shortsit KappAhlin lastenosastolta. 
Kengät Andiamo.
Korut ja lärpäkkeet vähän mistä sattuu. 


Perjantaina kaveri oli kylässä ja oli mukavaa. Kuuntelimme kertaalleen YouTubesta Putouksen Kapakkatappelun, jonka jälkeen se soi pitkään päässämme. "..jonka sai päähän Jussi!!"

Eilen käväisimme perheemme voimin Citymarketissa tekemässä vähän ostoksia, nykyään on huonontunut kauheasti valikoima meidän lähikaupoissamme. Sieltä ei saa enää jääkahvia eikä lempisipsejäni, joten piti sitten Cittariin asti lähteä. Kauppareissun jälkeen istuskelimme nurmikolla hetken aikaa ja Tarulla oli kivaa kun se nyppi erään voikukan ihan palasiksi. Toivottavasti kyseinen kukka ei pahastunut, minä kyllä olen vähän sillä kannalla että tuommoinen ei ole kivaa, mutta toisaalta taas saapa Taru jotakin kosketusta luontoon ja mielestäni se on hyvä... Tosin voisihan sen luontokoskettelun kiltimminkin hoitaa. 

Tänään olisi tiedossa kävelyreissu erään ihanan ystävän kanssa, jos nyt suinkin hän on siinä kunnossa että kykenee näkemään. :D Kertoi että eilen oli ollut joissain bileissä, niin että saa nyt nähdä.. Kyllä uskon että näemme. Toivottavasti ainakin, olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa!

Eilen tienasin myöskin vähän päälle parikymppiä kun tein siskoni parille tutulle napalävistykset. Hemmetin paksut nahat tytöillä, ei meinannut neula mennä läpi! Tuli ihan hiki kun siinä puski. :D Ikinä ennen en ole joutunut tuollaiseen tilanteeseen, en ikinä...

Tänään meillä pitäisi olla vesikatkos yhdeksästä kolmeen, ellei sitten lapussa ole ollut kirjoitusvirhettä. En ymmärrä miksi sunnuntaina olisi katkos, eihän kukaan putkimies ole tänään töissäkään!? 
Pitää kuitenkin pelata varman päälle ja mennä äidille suihkuun, en uskalla laskea sen varaan että täältä ehkä tulisikin vettä ja sitten ei tulisikaan. Ja mikäs siinä äidillä käydessä, matkaa muutama kymmenen metriä että eipä ole paha ollenkaan. 

Aloitin eilen lukemaan uudestaan Taru Sormusten Herrasta -trilogiaa, ja pohdin siinä sitten että saankohan sen kesän loppuun mennessä luettua. Otto sitten totesi että mitä ihmettä oikein lässytän, sehän on saletisti jo huomenna luettu! Ai miten niin lukutoukka, en kai..? 

2 kommenttia:

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Sul on kyl aina niin upeita asuja! :)

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)