torstai 6. toukokuuta 2010

Ihana aamu.

Kerrankin heräsin niin ajoissa ihan ilman herätyskelloa että kaikki muut nukkuvat vielä niin että saan juotua kahvin ihan rauhassa ja datailla tässä samalla. Aika luksusta. Oli muuten yllättävän virkeä olo tänä aamuna kun aurinko paistoi ja paistaa siis edelleen, samoin kuin paistoi eilenkin. Aivan mahtavaa. 

Eilen illalla hämmästelin taas kuinka nopeasti aika menee. Luin vielä kymmeneltä kirjaa sängyssä ja ikkunaverhot olivat auki ja ulkona oli hiukan hämärää vain ja kuulin lintujen liverrystä. Veikkasin kellon olevan noin yhdeksän tai alle sen, ja sain hämmästyä kovasti kun katsoin kelloa ja sain huomata sen olevan jo kymmenen! Aivan ihanaa että on kevät ja ihanaa että kesä on vielä hitusen edessä päin, mutta kohta jo kuitenkin täällä! 

Katsotaan kuinka kiire tulee tänään kun Tarulla on sydänlääkäri yhdeltätoista ja siellä on aikataulut aina ihan päin peetä niillä lääkäreillä. En ymmärrä miten ne saavat aikataulut kusemaan aina niin pahasti. Lääkärit ovat aina myöhässä ja tekevät tutkimukset hirveällä kiireellä, mikä on kyllä sinänsä hyvä sillä Taru ei voi sietää johdoissa makaamista. Kamala huuto ja itku mutta kun syliinkään ei pääse siksi aikaa kun tutkimusta tehdään.. Tyttöä on väkisin pideltävä paikoillaan. :( Toivokaamme että kuitenkin lääkärit pysyisivät tänään edes suht aikataulussa, sillä sovimme että tapaan Janin kanssa äidin varttia yli kaksi ja sitä ennen pitäisi tosiaan ehtiä vielä meikkaamaan, mutta vasta sitten lääkärikäynnin jälkeen. Uskoisin että ehdin, olen aika haka meikkaamaan kiireessäkin jo niin että tulee hyvää jälkeä. Se on täysin lasten ansiota! :D

Olisi sen takia mukava ehtiä ajoissa Linnanmäelle, että ehtisi ennen ruuhkia, jos silloin kahden tienoilla lähtisi. Silloin viettäisimme pakosti ruuhka-ajan Lintsillä ja lähtisimme kotia kohti vasta ruuhka-ajan mentyä, matkoihin ei silloin kuluisi kuin ehkä noin tunti yhteensä, riippuen kuinka sopivasti bussit ja ratikat osuvat kohdilleen. Samaten voisi käydä tsägä että Lintsillä ei vielä olisi hirveitä jonoja silloin kolmen aikaan, kun sitten illemmalla siellä saattaisi jo olla enemmän porukkaa. 

Luin netistä että kännykän toimittamiseen menisi noin viisi päivää. Miten sitten voi olla mahdollista ettei minulle ole vieläkään ilmoitettu että paketti on toimitettu? Kuitenkin homma menisi vähän niin että paketti täytyisi lähettää ihan viimeistään tänään jos meinaisi että se ehtisi postiin maanantaiksi. No jaa, eipä sillä nyt niin hirveä kiire ole, mutta en vain malttaisi odottaa! 

Ehkä tämä pihisevä jaarittelu riittää jo, taidan keskittyä ihan vain tuohon kahviin. :D

Ei kommentteja: