perjantai 21. toukokuuta 2010

Harvinainen aamujumitus.

Aamujumitus yleensä ei kohdallani ole harvinainen, mutta näin valoisan aikaan se kyllä on. Yleensä olen pirteä kuin peipponen jos aurinko suinkin paistaa vaikka nousisin ylös kuudelta, ja tänään sentään nousin puoli kahdeksan maissa ja siltikin jumittaa. 

Kymmeneltä minulla on eräs juttu, joten pitää ihan juuri mennä suihkuun ja meikkauspuuhiin, mutta sitä ennen kerron teille hieman mitä eilen tarttui mukaan kaupungilta. Olin äitini kanssa siis shoppailemassa hiukkasen. 

Ostin topin josta ajattelin katkaista napapaidan ja ostin myöskin shortsit, sillä aina ei jaksa hametta kun saa pelätä että se hilautuu korviin ja tällaisilla helteillä ei todellakaan kykene farkkuja päälleen laittamaan. Samaten ostin punaisen hiusvärin, sillä edellinen alkaa olla jo lopuillaan ja jo parin viikon päästä pitää taas värjäillä hiuksia. Sanottakoon vielä, että hämmästyin erittäin kovasti kun ihan mielijohteesta kävimme katsomassa niitä shortseja KappAhlin lastenosastolta, josta nappasin 152 senttisille mitoitetut ja ne istuivat aivan täydellisesti. En nyt tiedä onko tämä hyvä vai huono juttu, hei, olen Terhi 20v ja ostin juuri lastenosastolta shortsit jotka on mitoitettu kymmenen senttiä lyhyemmälle kuin mitä minä olen. x)

2 kommenttia:

illegalll kirjoitti...

Vitsi sie oot kyllä tosi mielenkiintoinen persoona. Löysin sun blogin joku viikko sitte, ja luin sen heti alusta loppuun.

Oot ihana! <3

Anonyymi kirjoitti...

Minä ostan useimmiten lasten puolelta vaatteet ja juurikin tuota samaa 152 cm kokoa eikä siinä mielestäni ole mitään outoa. Olen 21 vuotias.