maanantai 3. toukokuuta 2010

Wappu.

Vapun valmistelu alkoi torstaina kun värjättiin Janille suoravärillä vapputukka!


Oranssihan siitä tuli!


Vihreääkin olisi ollut tarjolla, mutta poika halusi ehdottomasti oranssin. Ja miksikäs sitä kieltämään!

Perjantaina sitten menimme äidillemme vähän syömään ja juomaa, juhlimaan siis hänen synttäreitään jotka olivat oikeasti jo torstaina. 


Tässä näkyy aikas hyvin vappulookiani, ja tuo mekko on siis se itse tekemäni. 


Ruoaksi oli kanaa, riisiä, perunoita, salaattia, mätiä ja vaikka mitä, ja oli kyllä hiton hyvää safkaa! Olen kuolannut sen ruoan perään monesti tässä vapun jälkeen, en vain ole saanut itse aikaiseksi laittaa mitään niin hohdokasta.


Lainasin vähän Oton vappulaseja ja ne sopivat kyllä hiton hyvin hiusteni väriin! Pitäisi ostaa kesäksi aurinkolasit, minulla ei ole ainoitakaan ja ne olisivat niin kätevät etenkin autoa ajaessa, pitänee ostaa hopeiset.


Taru viihtyi yllättävän hyvin jopa kahdeksaan asti kylässä, sen jälkeen alkoi neiti ollakin jo aika tööt niin että piti lähteä kotiin.


Jani meni yöksi isovanhemmilleni. Tässä kuvassa pojulla näyttää kyllä olevan aika hyvä vappufiilis, ja hauskaa taisi kyllä Janilla ollakin. Aikamoista riehumista se poitsun meininki...


Kyllä oli siis älyllinen vappu minulla, ainakin tästä kuvasta päätellen. 


Eräässä vaiheessa nuoriso innostui heittelemään vesi-ilmapalloja parvekkeelta, ja sekös olikin Janin mielestä hauskaa! Jani heitteli niitä itsekin ja minun veljeni oli jopa niin älykäs että yritti tahalleen heittää jotain kadulla kulkevaa poikaa vesipallolla, onneksi ei sentään osunut!


Pitihän sitä nyt tällainenkin kuva ottaa. Eikös se kuulu vapun henkeen? Tosin minulla ei tarvitse olla vappu että voin olla tuollainen perverssi. :D
Kotiin tultuamme laitoimme Tarun nukkumaan ja kuuntelimme hetkisen musiikkia ja jumitimme. 


Yhdessä vaiheessa meillä kävi pari tyyppiä ja heidän kanssaan tsättäsimme hetken. Otto oli unohtanut lompakkonsa äidilleni joten hän meni hakemaan sitä ja sillä välin meille tuli kylään eräs rakas ystäväni, jota näen aivan liian harvoin!


Oli erittäin kivaa kun kyseinen ystäväni jäi yöksi niin että pystyimme vielä seuraavana päivänä juttelemaan ihan kunnolla. 

Täytyy todeta, että vappu olisi sinällään voinut olla hauskempi ja menevämpi, mutta että kerrankin juhlalookini oli täydellinen! On kyllä hyvä että vappu on seuraavan kerran taas vasta vuoden kuluttua. Ja onhan tässä välissä vielä vaikka mitä, juhannukset, halloweenit, joulut ja uudetvuodet... Voi jestas, onko se pelkkää juhlaa tämä ihmisen elämä? :D

10 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Ihana tuo sinun tukkasi ^^

Seamrog kirjoitti...

Kiitos. :)

Camilla kirjoitti...

Voi että oletkin ollut ihan supernättinä!! Ja nuo vihreät silmät muuten sopivat sinulle. Ja mekko on ihana. Ja voisin jatkaa ihan loputtomiin. :D

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten nätti olet. :)
-eimii

Seamrog kirjoitti...

Kiits. ^_^

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Ukomattoman hieno mekko tuo,
omatekemä vielä kaikenlisäksi! :)
Ja noi korutki on ihan sairaan mahtavia. o.o
Punaset hiukset ittellä on ollu monee kertaa,
mut tai iskee hiusväriallergia... Että kivat,
ku ei voi värjätä kai enää. :(
Mut hienoi vappukuvii ja kaikkee kyl!! :)

Miranda kirjoitti...

Aivan ihana tuo sun hiusten väri! <3 Ja tosi nättiä kuvia sinusta!

Seamrog kirjoitti...

Unknown Artist: Kiitos! :)

Miranda: Kiitos kovin! :)

Jangsara kirjoitti...

Oh, oletpa kaunis!
Mä haluun tollaiset hiukset kanssa :<