keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ja elämä hymyilee!

Olen onnellisempi kuin pitkiin aikoihin! Ehkä syynä on se että huomenna tulee olemaan kaunis sää ja minä, Jani ja äiti mennään nauttimaan siitä Linnanmäelle, ehkä syynä on se että tilasin uuden liittymän eli tiedän että rahaa menee tulevaisuudessa vähemmän puhelinlaskuihin, ehkä syynä on se että blogillani on jo kolmekymmentä lukijaa, ehkä syynä on se että tatuointiluonnos jota tänään kävin katsomassa oli aivan TAIVAALLINEN, tai ehkä syynä on se että nyt vain on KEVÄT vaikka tuo sää yrittääkin välillä vittuilla! Joka tapauksessa minulla on hiton hyvä fiilis - jos ei lasketa sitä että Jani kitisee koko ajan. 

Taidanpa hilpaista tästä lukemaan, sillä hiton hyvä fiilis, hyvä kahvi ja Harry Potter sopivat hiton hyvin yhteen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meinasinkin kysyä millainen tatuointiluonnos oli. :) Ihanaa että sulla menee hyvin! :) Tämä kevätaurinko mikä tänäänkin paistaa piristää kyllä kummasti. :) Onko teidän asunto-asiaan tullut mitään selvyyttä? Milloin teidän viimeistään pitää muuttaa?

-eimii

Seamrog kirjoitti...

Ei ole tullut mitään selvyyttä asuntoasiaan. Viimeistään pitää muuttaa lokakuussa että ei tässä vielä ole kauhea kiire mutta kohta kyllä...