tiistai 4. toukokuuta 2010

Puhelinasiaa.

Minulla on kolme kännykkää ja ne kaikki ovat jollain tavalla rikki. Minulla on liittymä, jossa on ehkä 100 ns. ilmaista tekstaria, joten se tarkoittaa sitä että puhelinlaskut ovat olleet yleensä jotain satasen luokkaa. Tänään päätin tarttua härkää sarvista ja tehdä muutoksen molempiin asioihin: tilasin uuden liittymän ja uuden puhelimen, jotka tulevat yhteensä kuukausittain halvemmaksi kuin tämä liittymä mikä minulla on nyt. 


Tällainen kännykkä sieltä on sitten tulossa. Samsung Omnia 2. Puhelin on kosketusnäytöllinen, eli saa nyt nähdä kuinka hukassa tulen olemaan ennen kuin totun sitä käyttämään. Pari viikkoa menee ennen kuin saan uuden puhelimen käyttöön, en malttaisi odottaa! Vaikka pakko se on, pakko se on..

Äidin kanssa oli puhetta jos menisimme loppuviikosta Linnanmäelle Janin kanssa. Jani pääsisi Sea Lifeen ja saisi muutenkin jo vähän kesäfiilistä näin hiukan etuajassa! Muistan kun kaksi vuotta sitten, silloin kun odotin vielä Tarua, olimme äitini ja siskoni kanssa Linnanmäellä ja silloin oli jo niin lämmin ettei melkein kyennyt pitämään pitkähihaista ulkona... Hengasimme silloin äidin kanssa terassilla kun sisko juoksenteli laitteissa. Tänä vuonna sama tuskin toistuu, meinaan tuon lämpötilan suhteen... Meinasin saada hepulin tänään kun vilkaisin ulos ja huomasin että satoi räntää. Siinä vaiheessa ehkä hieman kiroilutti. Ja 'hieman' on ehkä vähän liian lievä ilmaus.

Nyt täytyy lopetella sillä Taru ei meinaa millään viihtyä yksinään, kitisee vaan koko ajan, ja Jani kaipaa komentamista kun ei meinaa millään lopettaa sängyssä hyppimistä. 

4 kommenttia:

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Kyllä tuohon kosketusnäyttöön tottuu nopeesti! :)
Ite sain jouluna, ku toivoin, nii Samsungin
erilaisen kosketusnäytön, tottuhan siihe.
Vaikka viestien kirjotus oliki aluks
aika hidasta... Mut nykysin vähintää
yhtä nopeeta. :D

Seamrog kirjoitti...

Jep, hyvä homma. <: Ja kyllähän siihen tottuukin, mä oon onneksi nopea oppimaan ja totun asioihin nopeesti, mutta silti vähän hirvittää millasta säätöä parit ekat päivät tulee olemaan... :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat villikko lapset. :D Hieno uusi kännykkä, ja kyllä siihen kosketusnäyttöön yllättävän nopeesti tottuu, nimimerkillä kokemusta on. ;)

-eimii

Seamrog kirjoitti...

Eimii: Joo, onhan nuo lapset ihania mutta välillä meinaa hiukan palaa hermo jos kitisevät vaan... :D