keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Jumitusta.

Tänään olisi hieman menoa, täytyy käydä katsomassa tatuointiluonnosta Liskogalleriassa. Ensi viikolla nakutetaan kuva jo ihoon, oijoi! Ihanaa. Mahtavaa. En kyllä mitenkään innolla odota sitä toimenpidettä, siellä kun tuppaa aina väyttämään ja olemaan tylsää, mutta en malta odottaa kuvan valmistumista! Sen verran voin sanoa että tämä on osa isompaa projektia joka on jo aloitettu, eli todennäköisesti tiedättekin mihin kohtaan kuva tulee. <: Josko nyt saataisiin tämä viimein valmiiksi!

Tahdon Linnanmäelle! Äidin kanssa oli puhetta josko menisimme perjantaina, mutta pitää nyt katsoa vähän sääennustetta. Joo, Mtv3:n mukaan tänään iltapäivästä sataa ja samaten perjantaina näyttäisi satavan koko iltapäivän ja illan. Pitänee hilpaista huomenna jos meinataan tällä viikolla mennä, olisi kyllä tosi kiva! Jani ei ole vielä koskaan käynyt Sea Lifessa, vaikka se onkin aikuisten makuun vähän kämänen (näin olen itse todennut ja kuullut) niin Jani varmasti rakastuu siihen paikkaan! Kyllä siellä itse kestää ja maksaakin sen hinnan ihan kiltisti vaikka se onkin aika kallis, kun vaan pääsee näkemään miten innoissaan Jani on. 

Tuntuu kuin uuden puhelimen tilaamisesta olisi jo ties kuinka pitkä aika vaikka tilasinkin sen vasta eilen. En jaksaisi odottaa! Mutta kyllä tämä tästä. Hinkua hillitsee hieman se kun ajattelen että täytyy opetella vielä käyttämäänkin sitä puhelinta... Otan ilon irti näistä viimeisistä "helpoista" hetkistä tutun ja turvallisen vanhan ja puolimäsän kännykän kanssa! 

Ei kommentteja: