perjantai 30. huhtikuuta 2010

Reikäisää.

Sain kuin sainkin eilen aikaiseksi vaikka mitä! Mekko valmistui, kaula-aukosta tuli ehkä aavistuksen liian pieni minun makuuni, joten on harkinnassa pitäisiköhän sitä vielä hiukan suurentaa... Siinä hommassa ei menisi edes kauaa, hiukan vaan leikkaisi ja sitten ompelisi uudelleen kiinni. En tosin tiedä, katson ensin miten se tuollaisenaan asettuu korujen kanssa ja sitten teen päätöksen. Onhan tässä vielä aikaa. 

Tein myös kolmet uudet korvalävistykset eilen. Tai siis Otto lävisti ja minä hoidin muun. En itse saa laitettua neulaa läpi jos lävistys on kivulias, paljon helpompi kun joku toinen sen survaisee. 


Vasempaan korvaan tuli kaksi uutta (ja tosi nätisti yön jäljiltä on kuivunutta vertakin...) 


Oikeaan tuli yksi uusi. Tavoitteena on saada korvat täyteen renkaita, alhaalta ylös asti, ja oikea korva näyttäisi olevan jo aikasta hyvällä mallilla! Odottelen jahka nämä lävistykset paranevat, sitten voi jo laittaa taas seuraavat. 

Tänään olisi tiedossa vielä synttärikortin vääntämistä ja hiusten värjäystä, sekä sitten nuo kaikki muut pakolliset laittautumiset eli meikkaus ja niin eespäin. Katsotaan jos joudun sen mekon kaula-aukonkin vielä tuunaamaan... Kuvia siitä tulee vapun jälkeen, toivottavasti saisi edes jonkinmoista kuvasatoa minustakin tänä vappuna, yleensä jäänyt vähän niukaksi sillä minä olen yleensä se joka valokuvaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää wappua! :) T: eimii :)
P.S: Kuvia odotellessa... ;)

Seamrog kirjoitti...

Hyvät vaput sinnekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi myskihajuvesi on ihanaa :) mullakin on sitä. Laitoin sulle meseen viestin, käyppä lukemassa! :)
-Minna

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Hyvää vappua täältäkin vaan sinne! :)

Anonyymi kirjoitti...

http://osastob12.blogspot.com

:)

ps. miekin haluun nuin paljon reikiä!

Seamrog kirjoitti...

Minna: Okei, käyn!

Unknown Artist: Kiitos! Toivottavasti sullakin oli hyvä vappu!

Anonyymi: Siitä vaan hankkimaan! :)