perjantai 15. lokakuuta 2010

Hairproject, part two.

Hairproject, part one is here. 

Edelliset hiusprojektikuvat otin 29.9. Seuraavat kuvat 14.10. joten väli oli aikalailla semmoinen pari viikkoa. 

Syön edelleen kaksi Priorin-tabua päivässä ja kaksi Biorion-tablettia päivässä. Yrttien nappailu on jäänyt vähemmälle, tai oikeastaan se loppui kokonaan, sillä en vain ole muistanut. :D 

Tässä pari päivää sitten havahduin hassuun tunteeseen meikatessani. Tukka tuntui paljon paksummalta ja parempikuntoiselta kuin ennen. Ei siis tuntunut samanlaiselta luirulta kuin yleensä. 


Tuossa on noin kuukauden juurikasvu. Se ei erotu kovin hyvin mutta se on siis tuo kirkkaanvihreä osa. Miwia on todella hyvä kaikissa pituusmääreissä joten kysyin häneltä pari päivää sitten minkä pituinen tuo kasvu on ja hän veikkasi senttiä tai vähän yli. Ihan hyvältä tuo juurikasvu kyllä näyttää, ei sen puoleen! Ei traagisia muutoksia mutta kasvaapa kuitenkin näkyvästi!

Yksi missä on todella traaginen muutos, on uusien hiusten kasvu. 


Huono kuva mutta pitelen kiinni eräästä haivenesta joka on vain alkanut kasvaa. Samanmoisia haivenia on molemmin puolin päätä muutaman sentin ohimon yläpuolella sellaisena viitisen sentin levyisenä rivinä. Ja se on saletti että se on uutta tukkaa koska siinä kohdin minulla ei ole ollut ikinä edes rastoja jotka olisivat voineet repiä hiuksia pois juurineen, joten jesss! Niskassa hiusraja on laskeutunut jonkun sentin, ja siellä on tällä hetkellä ihan minimaalisesta millimetrimäärästä muutamaan senttiin sänkeä. Samaten ohimoilla ja hiukan korvien edessä on alkanut kasvaa uutta tukkaa, ei kuitenkaan liian alhaalla jotta olisivat mitkään pulsarit. :D Otsa on täynnä sentin mittaista sänkeä ja se saattaa kuvastakin näkyä tai siis itseasiassa näkyy. Erotatte kunhan bongailette hiuksia jotka ovat punertavaa eivätkä vihreää kuten muu tukka!

Olen ihan fiiliksissä, saan paksummat hiukset JESS!


Miwia sanoi että hänen silmäänsä näyttää siltä että hiukseni olisivat edelliseen vastaavaan kuvaan verraten kasvaneet ainakin puoli senttiä silminnähtävästi, mutta minä itse saatan olla pessimisti joten en huomaa eroa siinä. :D Kuitenkin huomaan erään asian, huomaatteko te? TOI PEHKO ON PAKSUUNTUNUT! Ja sen TUNTEE! Sanokaa ihmeessä jos tekin näette sen! Silloin on varmaa että en ole sokaistunut toivosta... 

Tuo lepakkotatska on aika hyvä kun katsoo minkä verran tukka on kasvanut. :D Minulla on "mitta" ihan omasta takaa. >:)

Translation:

I took first pic 29.9. and next 14.10. In a month my hair has grown about one centimetre or little bit more, I'm not sure. One thing is sure: new hair is growing! I have stubbles on forehead's, neck's and temple's hairlines and my hair feels so much bolder! If you take a look about on this articles pic you can maybe see that my hair really is bolder now! If you see the difference, tell me, so I can be sure that I'm not just hoping. ;)

And for clarification; I eat two Priorin-tabs a day and two Biorin-tabs a day. Priorin includes millet infusion etc and Biorion includes biotin.

Ei kommentteja: