perjantai 13. tammikuuta 2012

The 13th.

Tämä päivä on ollut aikamoista juoksemista. Kaupassa käytiin kaksi eri kertaa ja kahdesta eri paikasta haettiin paketteja. Paketeista kuoriutui juttuja jotka näette myöhemmin, mutta sen verran voin sanoa että lakanoita sieltä ainakin tuli. <3 Huuuu.

Posti toi Bookplussalta myös kaksi uutta kirjaa.


Suoraan sanoen en malttais odottaa että pääsen noihin käsiksi! Etenkin tuohon Lääketieteen historiaan. O.O Aijai. 

Päivän asuna toimi lämmin mekko. 

Dress: From my mom / Socks: Seppälä / Shoes: DinSko
 
Elkää välittäkö pömppömahasta! Lopetin tänään yhden lääkkeen jonka epäilen edistäneen lihomista suuressa määrin, joten saa nähdä mitä tapahtuu kun lääkkeen vaikutus lakkaa. Toivottavasti häviäis ainakin osa turvotuksesta. Vatsaa se lääke meinaan on turvottanut runsaasti, joten sormet ristissä toivon että lääkkeen lopettaminen vaikuttaa suotuisasti...
Otto tulee tänään yöksi. Toivottavasti ei mene myöhään. ;> Hehheh.

Jos nappais jotain hyvää juotavaa ja hilpasis sohvalle lukemaan! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava perjantai kolmastoista!

Translation:

This has been very hectic yet nice day. I hope your friday the 13th has been pleasant too!

4 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Kivaa kun taas postailet! :)

Saako kysyä, mitä lääkettä käytit? Minulla on kaksi lääkettä, joilla on turvottava ja lihottava vaikutus (sitalopraami ja Ketipinor) mutta syön vain sitalopraamia tällä hetkellä. Inhottavia tuollaiset sivuvaikutukset!

Moira Hermione kirjoitti...

Ofelia: Mulla käytössä mm. Ketipinor ja Imodium sekä Lyrica. Imodium on se mitä nyt aloin jättää kokonaan veks.

Ofelia kirjoitti...

Ok. Eiks Imodium oo vatsalääke? Näin psyykenlääkkeiden ahkerana kokeilijana veikkaisin silti et ainakin Lyrica ja Ketku molemmat lihottaa, enemmän kuin Imodium. :/ Ja ketiapiini viel lisää ruokahalua.

Moira Hermione kirjoitti...

Ofelia: Niin lisää ruokahalua, sen oon tosiaan huomannut. :D Toisaalta se on hyvä, toisaalta taas ei.. Ja joo Imodium on vatsalääke, mutta nyt tuntus maha jo paremmalta *koputtaa puuta* joten jospa vaikka pystysin lopettaa sen käytön nyt kokonaan.. Ainakin nää pari ekaa päivää ilman sitä on mennyt ihan jees, tosin sen vaikutus loppuu kyllä kunnolla vasta huomenissa, et saas nähä nyt sit. :D