keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Elämäni.

Juu, tässä kun oottelen että saisin Tarun nukkumaan, niin kirjottelen vähän että mitäs sitä on tässä about puolen vuoden aikana tapahtunut kun oon ollut blogipimennossa.

Lähinnä olen kyllästänyt itseäni kirjoilla. Joka päivä makoilen nenä kiinni kirjassa, se on vaan niin kivaa. ^^ 

Mallihommiakin on tullut tehtyä ja se näkyykin tuolla DeviantArtin puolella. 

Ja jooh, seurustelin tuossa tuon yhden Laurin kanssa jonkun aikaa, mutta se homma kariutui...  
Ja nyt voin varovasti todeta että jos nyt Oton kanssa alkais asiat rullaamaan kun ollaan melkeen vuos oltu erossa...

Ja sitten yksi asia josta moni on kysellyt milloin missäkin; kyllä, olen lihonut. Ei, en ole ylipainoinen. 
Suurin syy tähän on lääkitys jota käytän, se turvottaa ja kasvattaa ruokahalua ihan hemmetisti, mutta voisin kyllä itse myös vähän tarkemmin katsoa mitä sinne suuhuni pistän noiden pillereiden lisäksi ja tähän asiaan olenkin jo tehnyt muutosta koska en halua lihoa yhtään tätä enempää, muuten menee jo kohta ylipainon puolelle. x_x Yleisesti ottaen olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen itseeni, vihdoinkin mulla on oikeat muodot! Kunhan saan pari kiloa pois lähinnä tosta vyötäröltä (tämä on lähinnä vaan omaa silmää häiritsevä juttu) niin oon tosi tosi tyytyväinen!

Lapset voivat hienosti, molemmilla on ihan muikea uhmaikä jotenka kyllä tässä hulinaa riittää. Onneksi äitini on paljon apunani. <3

No, tässäpä oli jotakin, jos tulee jotain mieleen niin kysyä saa. <:

9 kommenttia:

Jeanette J. kirjoitti...

Ihanaa että päivittelet taas blogia! Ja mitä sun muka "lihomiseen" tulee niin ei, et todellakaan ole ylipainoinen ja toisekseen mun mielestä näytät upeammalta kuin ennen! :)

Carrie kirjoitti...

Kyllä nyt on ihan pakko möläyttää: Vaikka sinä lihonut oletkin, kaunis olet siltikin. Upeita nuo kaikki otokset mitä tänne laitoit! Tyylisi on niin persoonallinen että jo hieman kaduttaa. :D
Ja kiva saada sinut takaisin blogimaailman pariin. :}

Seamrog kirjoitti...

Jeanette: Kiitos! ^^

Carrie: Kiitos! ^^

henni kirjoitti...

Mun täytyy kanssa todeta, että vaikka huomaankin että oot hieman lihonut, niin se on lähinnä tyyliä "saanut lihaa luiden ympärille" :D Eli mun mielestä näytät nyt paljon terveemmältä ja paremminvoivalta ihan noin yleisesti, oikeen hehkut parempaa oloa :) Hyvältä näytät!

Moira Hermione kirjoitti...

henni: Kiitos paljon. ^^

Upu kirjoitti...

Minusta näytät paremmalta verrattuna vanhempiin kuviisi - onnellisemmalta ja terveemmältä. Tosiaankin "lihaa luiden ympärille" -muutos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että palasit takaisin bloggailemaan <3 olet yhä kaunis ja todella onnellisen näköinen : )

Milka kirjoitti...

En yleensä avaudu blogien kommenttilaatikoissa, mutta löysin blogisi aikoinani wiccajuttujen kautta mutta myöhemmin lopetin, koska kuuluit niihin bloggaajiin, joiden kuvia nähdessäni pääni sisällä ääni huusi että kato nyt, noin laiha sun pitäisi olla, ja minun piti päästää siitä irti.

Ihana yllätys oli se, että nyt näytät niin hyvältä ja plussaa on se, että olet tyytyväinen itseesi, kunnioitan sitä nykymaailmassa tosi paljon. Sulla on myös upea tyyli ja tykkäät kauniista eläimistä ja kirjoitat kivasti. Liityinpä siis taas lukijaksi, kiitos :)

Moira Hermione kirjoitti...

Milka: Tervetuloa lukemaan! ^^

Ps. Kenenkään ei pitäis olla niin laiha kuin minä olin aiemmin. Se oli sairaalloista alipainoa. Se ei näytä hyvältä. Tämä siis positiivisena kommenttina, ei tuomitsevana tai muutenkaan negatiivisena. :)