tiistai 24. tammikuuta 2012

A hole in my mind.

Tässäpä tulisi vähän sekalaista kamaa sisältävä postaus, ei mulla mitään sen kummempaa ideaa tässä ole. Ajastan erikseen postaukset H&M- ja Nelly-ostoksista, kun en nyt ihan kolmea tähän viitsi/jaksa laittaa peräkkäin. Ja jos oon laiska enkä jaksa kirjoittaa (eli ajastaa) niitä heti tähän perään niin ne ilmestyy sitten kun jaksan ne väsätä kasaan. Möhh. <:

Tänään siis kumminkin sellasta että Taru meni mummilaan kyläilemään ja Jani jäi sitten tänne kotiooseen mun kanssa. Päiväämme sisältyi mm. kaupassa ja apteekissa käynti, sekä kävästiin myös Tiimarissa kun tarvitsin kirjekuoria. Jani sai sieltä sitten ihan oman vihon, penaalin ja kynät, ja voi että tuo poika on onnessaan. ^^ 
Ja poika pirkule pakotti mut vielä maalaamaan. Kosto elää!

Hmm, joku kumminkin kysyy.. Eli siis ei ole omat silmät vaan Cybershopista ostetut.


Päivän asuni näytti tältä:

 Top: H&M / Skirt: Bubbleroom. / Shoes: DinSko

Ei mitään erikoista, aika yksinkertaisella linjalla mentiin, kuten näkyypi. 

Postiluukustakin kolahteli juttuja, tässäpä nämä. 


Bookplussalta (taas kerran) kirja. Oon huutonetissä koittanut metsästää tuota käytettynä, mutta olen saanut tässä puolen vuoden aikana huomata että se maksaa huutiksessa saman verran kuin uutena joten ostin sitten suosiolla uutena ja sainpahan tuon vihdoin hyppysiini! En malta odottaa että pääsen sen kimppuun.


Nahkaranneke Cybershopista.

Ja tässä sitten kuva-arvoitus.


Uskokaa tai älkää, mutta se on kyllä oikeasti mekko. (Cybershopista.)

Translation:

New stuff, outfit of the day and Jani with the grin. :D

2 kommenttia:

Fantome kirjoitti...

Puhdistus oli kyllä hyvä teos, ei viihdettä tylsyyteen, vaan voimakkaitakin ajatuksia herättävä kirja. :) Kerrontatyylikin oli koukuttavaa.

Tykkäilen muuten paljon, kun kirjottelet postauksiisi enemmänkin tekstiä. :) Ja jaksan varmasti odottaa, vaikka postausten valmistelu kestäisikin. Mielestäni ei kannata miettiä turhaan postaustahdin nopeutta, vaan panostaa jokaiseen postaukseen aina resurssien mukaisesti.

Moira Hermione kirjoitti...

Fantome: Kiva kuulla että mun teksti uppoaa, eli en ehkä jauha ihan täyttä paskaa... :D Ei vaan oikeasti tosi hienoa että tykkäät! ^^ Ehdottomasti kiva kuulla!