keskiviikko 25. tammikuuta 2012

I'll dig your grave.

Tähän alkuun sanon: perkele. Ihan vaan näin yleisesti. 

Ja sitten muihin asioihin, kuten kirjoihin, sytkäreihin ja meikkeihin jotka todennäköisesti tulevat muhimaan kaapissani seuraavat kymmenen vuotta mutta jotka kuitenkin oli pakko ostaa koska tähän tyyliin; "ne oli niin kivan näköisiä ääääää pakko saada siis en voi elää ilman noita!"


Tässä nämä pakkosaada-luomivärit. Kuten näkyy niin merkki on La Femme ja palettien värien numerot ovat 4, 7, 10 ja 11. Sävynumeroiden järjestys ei vastaa kuvien järjestystä koska olen laiska enkä jaksa olla niin pikkutarkka. :D


Ja tässä tämä ihan oikeasti pakkosaada-kynsilakka. Merkki siis Wet n Wild ja sävyn nimi on SaGreena the Teenage Witch. Meinasin pudota tuolilta kun luin lakan nimen. Siitä siis voi päätellä että nämä meikit on tilattu netistä. Tarkemmin sanottuna pretty.fi:stä. 

 Tunic: Cybershop / Skirt: H&M / Leggings: Bubbleroom / Shoes: DinSko / Bat necklace: Backstreet

Tuon näköisenä tuli huideltua. Tai no ei sentään ihan, koska mulla oli kyllä ulkona vaatetta tossa päällä. En ole (vielä) niin sekaisin että lähtisin puolialasti lumihankeen tarpomaan.
En mä siellä lumihangessa (tähän väliin pakko sanoa että ensin kirjoitin että limahangessa ja julkaisin tekstin ja huomasin asian vasta sitten ja kirjaimellisesti nauroin asialle viisi minuuttia kunnes korjasin virheen) muuta saanu aikaan kuin että vein reseptejä uusittavaksi ja kävin ruokakaupassa. Siinäpä se. Parit paketit ois pitäny hakea mutta kun sinne postiin ja Siwaan on about kilsa matkaa suuntaansa ja jalat on paskana ja muutenkin väsyttää niin tulin sitten mieluummin kotiin lämpimään ottamaan kahvia, röökiä ja nokkaunet joiden aikana näin mitä häröimpiä unia joten niitä ei julkisteta Suomen kansalle.

Tupakkiostoksilla kun kävin niin oli ihan pakko saada uusi sytkäri.

 
Mutta ku se on kirkkaanvihreä ja ihana! Ja tässä näin by the way niin mun äitillä on samanlainen, vähäks nyt oon samis mamman kanssa. Ja se vielä että silloin kun äiti omansa osti niin se oli kuulemma pakko saada koska se toi mieleen mut ihan välittömästi. 
No shit, enhän mä siis vihreestä tykkää...

  
Tuossa kuvassa alempana on eilisen Tiimari-ostos eli uusi vihko. Ajattelin että on vihdoin aika hankkia ihan oma vihko pelkästään taiteelliseen kategoriaan luettavia asioita varten kuten DeviantArt-jutut eli valokuvaus, blogi, kirjoittaminen, laulaminen, piirtäminen, etc... Mitä kaikkea taiteellista nyt ikinä keksinkään.
Ja ylempi on tosiaan Gerritsenin kirja nimeltä Mefisto-klubi. Ostin sen huutonetistä.

Loppuun vielä sellainen äärimmäisen seksikäs ja aistillinen kuva. 


Ai että mä kyllä osaan.

Translation: 

New eyeshadows and nail polish and book and notebook and lighter. And outfit. 

And very sexy and sultry pic of me. Yes I really know how to do it!

4 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Hauskaa, että päivität näin usein! Tykkään tosi paljon blogistasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Awws, siä oot niin ihana! :)

Moira Hermione kirjoitti...

Anki: Kiva kuulla! Mun mielestä on kanssa aivan mahtavaa että mä tosiaan nykyään keksin tänne asiaa näin usein ja jaksan vieläpä kirjoittaakin! ^^

Anonyymi: Heh kiitos. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanu nuo luomiväripaletit ? :)