maanantai 16. tammikuuta 2012

I've been drinking too much for sure.

Tapasin Mirandan eilen. Tarkoitus oli mennä vaan kahville mutta siitä tulikin sitten karaokereissu.. Voin sanoa että se ei todellakaan tehnyt hyvää mun pankkitilille eikä polville. 

Asukuvissa näkyvä tunika on muuten uusi ostos Ellokselta ja täytyy sanoa että olen ihan myyty.

 Tunic: Ellos / Leggings: H&M / Belt: H&M / Shoes: DinSko

Seuraavassa kuvassa on lähes kaikki kirjat jotka odottavat lukemista. Ainakaan ei voi sanoa etteikö siinä olis aika hyvin työsarkaa. 
Tänään pitää käydä postissa, mun Cybershopista tilaama paketti on saapunut! ^^ Jeiii. Mukaavaa. Siitä lisää myöhemmin. 

Kaupassa ja apteekissakin täytyy käydä, ja päikkäritkin voisi vetäistä. Jani menee tänään mummilaan kylään ja Taru jää mun seuraksi kotiin, en siis joudu asioille lähtemään yksin ja saan Tarun viereen päikkäreille. <3
Translation:


Yesterday I was downtown with Miranda. We we're in karaoke, and it was very fun! Although it was pretty bad for my bank account and knees. 


There's a pic of the books that are waiting for reading. Yay. :D

2 kommenttia:

Anya kirjoitti...

Oletpa ollut erityisen sievänä! Mistä ostat kirjasi? Mä havittelen samanlaista luettavaa nimittäin. :) Tosi kiva, että kirjoitat taas blogiasi, olen seurannut sitä jo melko kauan, ja tauon aikana ehti ihan tulla ikävä juttujasi. :)

Moira Hermione kirjoitti...

Anya: Kiitos! ^^

Aika monesta paikasta noita kirjoja tulee ostettua, mm. Bookplus, Suomalainen, Akateeminen... Sitten myös Unio Mysticasta sekä Aatmasta. <: