maanantai 23. tammikuuta 2012

Light in the black.

Hyvää iltaa herrasväki! 

Nyt olisi aika esitellä vaatetusta sekä parit ostokset. Toivottavasti näette hyviä unia tämän jälkeen.


Tässä ekana mun snäksit. Tekee hyvää hiuksille! 


Tässä Bookplussalta saapunut lähetys. Eikös olekin mieltäylentävää luettavaa mulla? Koska oon muka sanonu että oisin muutenkaan ihan terve? Tällaset lukemiset on kuulkaa just sitä terveiden aivoruokaa.

Ja huomatkaa hei lepakko kurkkimassa taustalla!

 Tunic: Ellos. / Belt: Gina Tricot. / Leggings: Bubbleroom. / Shoes: DinSko.

Siinä ois sitten mun tämänpäiväinen asu. Olis ollu kiva laittaa jotkut muut kengät mutta minkäs nivelvammasena teet? En olekaan kai avautunut täällä asiasta, mutta mainittakoon nyt näin by the way että mulla on tosiaan kesällä diagnosoitu oligoartriitti mikä suomeksi siis tarkoittaa vähintään neljää tulehtunutta niveltä. Näillä mennään.
Välillä jalat sallii korkkarit, mutta useimmiten ei. Yleensä jalat on siinä kunnossa että jos ei hitaasti ja hellästi hissuttele korottomilla kengillä niin sitä ollaan ihan varmana vaakatasossa maassa kun polvi tai nilkka pettää. Ja sanottakoon nyt vielä että aika usein jalat on siinä kunnossa että niillä ei kävellä ollenkaan. Jee! Hyvä minä! 
Jos tällainen pieni sarkastinen kommentti sallitaan niin ai että kun on kivaa olla 22v kahden lapsen yh-mamma jolla on nivelvika, reumaepäily sekä niin paljon mielenterveysongelmia että pitää olla sairaslomalla ja vetää päivittäin naamaan nappia jos toistakin.

Ja sitten tähän loppuun vielä kuva mun lampusta. Tai siis kynttiläkruunusta. Joka siis sijaitsee makkarissa ja jossa on noi kangasriekaleet roikkuneet jo puolisen vuotta, ihan itte kuulkaa tuunasin! 

Mutta...

  
Mun uus lamppu(eikusiiskynttiläkruunu)koriste Cybershopista! Kyllä, se on pörröinen ja VAALEANPUNAINEN! Niin että kauniita unia!

Translation:

Here is mah new books and the outfit of the day. And other scary stuff. Good night! 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi voi! Tsemppiä, olet ihana ja silti pirteältä! <3

Moira Hermione kirjoitti...

Kiitos! ^^

Varjosudenhetki kirjoitti...

Näytät todella hyvältä tuossa alemmassa kuvassa!
Minusta uudet kurvisi pukevat sinua upeasti. Olet naisellisempi. ^^

Moira Hermione kirjoitti...

Varjosudenhetki: Kiitos paljon! ^^ Täytyy kyllä myöntää että olo on paaaaaljon naisellisempi ja mukavampi näissä mun uusissa fylleissä. :D