maanantai 1. helmikuuta 2010

Asu #4: Valkoinen.

Tämän asun johdosta voimme jo todeta että kaverillani on joku kumma fiksaatio päähuiveihin. Moneen asuun kaveri halusi laittaa minulle päähän jonkun lärpäkkeen. 


Kyllähän tuosta huomaa ihan kiitettävästi että tosiaan valkoinen on asun väri. En omista yhtä ainutta kokovalkoista alaosaa, en housuina enkä hameena, mutta tuossa sentään tuo yksi hame jossa on valkoista pitsiä tai mitä lie onkaan. 

Päähuivi jostain aamutakista. 
Pitsipaita jostain joskus. 
Toppi muistaakseni ehkä H&M:ltä. 
Hame Morticia. 
Verkkosukkahousut jostain. :D
Kengät Spirit Store.

Tämä asu meni sitten enemmän sinne hölmön kuin hienon puolelle. En ikänäni kyllä laittaisi tuollaista vaateyhdistelmää ylleni, niin kuin julkisille paikoille. Tuota hamettakaan en ole iäisyyksiin pitänyt ylläni, varmaan joskus neljä vuotta sitten viimeksi... Mietin vain miksen luovu siitä, kun en sitä näköjään käytä. Voisin kyllä pikkuhiljaa pistää harkintaan josko sen myisin, se on hiukan liian rimpsuinen minun makuuni. 

Noh, mitäs mieltä olitte tästä hassusta asusta? Seuraavaksi jatketaan sitten punaisella!

2 kommenttia:

Miggem kirjoitti...

Ne asut on sarkastisen kawaii. Tekosöpöjä. Noita kuvia oli kiva ottaa. Ja toi valkoinen asu muistuttaa sun päällä sellaista Naruto-hahmoa jonka nimi on N-llä alkavan miesninjan nimi. Hopeiset silmät, näkee ihmisen energiapisteet. Nevi ehkä.

_mirkku

Seamrog kirjoitti...

Hohhoo. :D