sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Vielä yksi päivä talvea, sitten se astuu kevään tieltä.Vaikkei talvi tosiaan ihan vielä ole loppumaisillaan oikeasti, niin virallista talviaikaa on jäljellä enää tämä päivä, maaliskuu kun luokitellaan kevätkuukaudeksi. Vaikka nyt onkin ollut pari päivää jo helpompi nauttia tuosta talvestakin kun ulkona ei ole ollut niin jäätävät pakkaset, niin silti odotan jo kovin innolla kevättä, sillä ainoat kengät mitä olen ihan vain turvallisuussyistä uskaltanut käyttää ulkona liikkuessani ovat maiharit, ja jalkani ikävöivät jo hiukan korkojen perään. Toivokaamme siis että lumi alkaisi pikkuhiljaa sulaa sen verran että tuonne uskaltaisi lähteä pikkuisemmilla popoilla!


Minulle alkaa tulla vieroitusoireita illanvietoista. Viimeksi olemme istuneet iltaa suuremmalla porukalla uutenavuotena, ja nyt olisi mielestäni jo korkea aika järjestää jotkut mukavat illanistujaiset. Ei siihen sen kummempaa tarvitse kuin lapset hoitoon ja kaverit paikalle, mutta todellisuudessa se ei olekaan niin helppoa. Lapset saa helposti kyllä hoitoon jos on tarvetta, kiitos ihanien sukulaisteni <3, mutta kaverit paikalle samaan aikaan on yllättävän haastavaa saada. Oli työn ja tuskan takana että saimme järjestettyä joulukuussa syntymäpäiväjuhlani ja pikkujoulut edes. No, yrittänyttä ei laiteta joten pitää alkaa lämmittelemään Ottoa ajatukselle pienistä juhlista! Se piristäisi varmasti meitä kumpaakin.


Eilen olin ystäväni luona käymässä ja maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni leipävanukasta. Ystäväni oli sitä tehnyt. Se oli ihan hyvää, vähän oudon makuista kylläkin mutta kun makuun tottui niin se oli itseasiassa aika namia. Ystävä kertoi että sen kanssa olisi reseptin mukaan kuulunut tarjoilla vaniljakastiketta, mutta hänellä ei ollut sitä niin syötiin ilman, mutta oli se joka tapauksessa hyvää. Voisi itsekin joskus kokeilla tehdä sitä! 


Tänään olisi varmaankin tiedossa kävelyreissu äitini kanssa, katsotaan moneltako menemme vai menemmekö kenties ollenkaan, mutta olisihan se ihan mukava pitkästä aikaa. Voisi myös kokeilla josko ystäväiseni tahtoisi tulla viettämään aikaa kanssani, minua nimittäin hieman sekoiluttaa (verbaalisesti) ja kunnon sekoilua ei voi harrastaa kuin tämän kyseisen ystäväni kanssa! 

Palailen myöhemmin astialle ja toivon mukaan saatte sitten nähdä runsaammin kuviakin! 


Ps. Hyvä Leijonat, sentään saatiin pronssia!

1 kommentti:

Rouva Lypsy kirjoitti...

Noro alkaa olla kutakuinkin voitettu, mutta se saamarin rs-virus repii keuhkoja minulta ja nuoremmalta kaksos-tytöltä. :( Yöt menee istuessa tyttö sylissä ja ite yskiessä.