sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kenkähaaveilua.

Minulla ei ole moneen vuoteen ollut mustia sandaaleita joilla pystyisi jopa kävelemäänkin kunnolla. Eilen sitten satuimme käväisemään Dinskossa ja siellähän ne täydelliset kengät komeilivat hyllyllä viidenkympin hintalappu kyljessään! Rakastuin totaalisesti heti. En kuitenkaan ehtinyt kyseisiä namuja sovittamaan sillä meillä oli hiukan kiire leffaan, mutta päätin että noiden kenkien haaveilemisesta en luovu ennen kuin vasta sitten jos ne eivät vaan kertakaikkiaan istu. Niinpä sitten mietin pitäisikö minun tänään karata kaupungille sovittamaan niitä, sillä en saa niitä mielestäni! Hyvä etteivät ne tulleet uniinikin. Jos ne ovat sopivat, voisin sitten käyttää nerokasta rahoitussuunnitelmaani. Satuin eilen huomaamaan, että hyllyssä oli kokoa 37, joka näytti suhteellisen pieneltä. Minulla siis voisi olla mahdollisuus jopa saada ne kaunokaiset. Kuitenkin mielessäni kuhisee kaikenlaisia kauhukuvitelmia, esimerkiksi että sitten jos yhtään viivytän niin kaikki mahdollisesti sopivan kokoiset myydään nenän edestä ja en saa niitä enää mistään edes sovitettavaksi. Onneksi Helsingissä on sentään kolme myymälää, joista kaksi on ihan keskustassa. 

Nyt yritän saada ne kenkäset hetkeksi mielestäni. Sain eilen kuitenkin aivan ihanan mekon. Laitan siitä teille kuvan myöhemmin jahka ehdin sellaisen napsaista, mutta se on täydellinen! 

Kävimme eilen katsastamassa Sherlock Holmesin ja oli kyllä hyvä. Todella nerokas elokuva mielestäni, ja hyvällä huumorilla höystetty. Voin siis suositella sitä jos sattuu mikään tieteellisen ja toiminnan ja huumorin sekoitus kiinnostaa!

Päivän asuakin on luvassa kunhan kerkeän ne kuvat tänne pistää. 

Ei kommentteja: