keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Silver.

Jos hyvin käy niin saatte pian lueskella jotakin kivaa hiuksiin liittyen, mutta nähtäväksi jää. ;) Sen sijaan nyt keskitymme naama-asioihin, tarkemmin sanottuna lävistyksiin. 

Minulla on ollut viimeiset kaksi vuotta mustat lävistyskorut naamassa, ja sitä ennen oli hopeaa muutama vuosi. Viime aikoina minä olen kovasti haikaillut jotain muutosta naamaan, mutten ole keksinyt mitä. Eilen minulla sitten välähti, ja vaihdoin lävistyskorut kasvojen reikäsiin!


Tadaa! Pahoittelen tosi huonoa kuvanlaatua, kännykällä kun kuva on otettu, mutta kuitenkin muutos oli seuraavanlainen: korujen väri on nykyjään hopea, nenänsivulävistyksiin laitoin paljon pienemmät pallot, septumiin paljon pienemmän renkaan, ja huulilävistyksiin kolmiopiikit. Omaan silmääni tulos on paljon hillitympi ja "aikuisempi", paljon huomaamattomampi.


Ainakaan omaan silmääni eivät lävistykset enää pomppaa esim. kuvasta heti ensimmäisenä. Mustien korujen aikana huomio kiinnittyi lähes aina ensimmäisenä kasvoissa oleviin koruihin. Septumia ei melkein edes huomaa.

Eivätkä uutiset tähän lopu! Sain eilen vihdoin ja viimein aikaiseksi sen verran että kävin varaamassa tatska-ajan! Käsiprojekti siis jatkuu 12.5. jossei mitään elämää suurempaa estettä tule. Hiukan harmittaa kun aika meni noinkin pitkälle, mutta on siinä hyvätkin puolensa. Eipä tarvitse värjötellä bussipysäkeillä sitten kun on jo paljon lämpimäpi kuin nyt, ainakin toivon mukaan. ;)
Ja samaten jos hyvin käy, jalkaprojekti jatkuu huhtikuun alussa, tosin siitä en ole ihan vielä kunnolla selvillä mutta eiköhän sekin homma tässä pikku hiljaa selkiinny kunhan vain olen kärsivällinen.

Ei kommentteja: