sunnuntai 21. helmikuuta 2010

When the world wasn't ending.

Voin ihan alkuun sanoa että on ollut hemmetinmoinen päivä. Ja toiseksi pahoitteluni siitä että hömppäasuhommaa ei saatu sitten vieläkään päätökseen, olin aika mestari kehittelemään viikonlopun aika kiireiseksi. No, huomenna sitten! 

Siirtykäämme sitten päivän asuun. Taisin mainita että ostin eilen mekon. Noh, se mekko oli tänään päälläni!


Tämän päivän asu oli hyvin yksinkertainen, kuten näette. Minusta kuitenkin tuo mekko on ihan täydellinen ja se on Seppälästä ostettu hintaan 19,95€. 


Minulla ei taida sen kummemmin olla selitystä tämän päivän asusta, sillä näkyvillä olevia merkittäviä vaatekappaleita ei ylläni ollut näissä kuvissa muita kuin vain tuo mekko. 

Sitten voimmekin siirtyä tämän päivän aktiviteetteihin... Nimittäin kaupunkireissuun. Menimme äitini kanssa keskustaan yhteen Dinskoon. Lähes tärisevin jaloin suuntasin kohti hyllyä jolla himoitsemani sandaletit olivat. Nappasin kengän joka oli kokoa 37 ja laitoin jalkaan... Ja ihan liian iso! Ei toivoakaan! Äitini kävi avuliaasti kysymässä olisiko heillä kokoa 36, mutta ei ollut. Myyjä oli kuitenkin mukava ja katsoi koneelta, että Itäkeskuksen ja keskustan toisessa myymälässä oli tietokoneen tietojen mukaan kummassakin yksi pari jäljellä kokoa 36. Samaten Sellossa olisi ollut, mutta se oli heti poissa laskuista. Samaten oli keskustan toinen liike, sillä se oli suljettu sunnuntaisin. Alkoi suoraan sanoen vituttaa. Lähdimme sitten liikkeestä ulos ja olimme saaneet mukaan lappusen, jossa luki missä liikkeissä oli vielä koneen mukaan yhdet parit jäljellä ja kyseisten liikkeiden puhelinnumerot sekä kenkieni tuotenumero. Olin kaiken lisäksi unohtanut kysyä onko Itäkeskuksen liike auki. Koitin sitten soittaa sinne, ei vastattu. Odottelin hetken, soitin uudestaan ja sieltä vastattiin! Päiväni oli todellakin pelastettu! Varasin kenkäparin ja lähdimme äidin kanssa pikavauhtia Itikseen ja suoraan Dinskohon. Ette arvaa paljonko minua jännitti kun myyjä ojensi minulle kengät ja minä istuuduin sovittamaan. Kuitenkin jännitykseni oli oikeastaan turhaa, sillä heti kun sujautin jalan kenkään niin näin ja tunsin että ne olivat täysin sopivat. Maksoin siis kiltisti viisikymmentä euroa ja nyt olen vihdoin mustien sandaalien onnellinen omistaja! Ainoa ongelma on enää se miten jaksan odottaa lämpimiä säitä...

Tässä kuitenkin uudet muruseni.


Nämä kengät saavat mielestäni jalkani näyttämään siroilta, ja vaikka noissa on ihan hemmetin korkea korko ja pientä platformiakin, ne ovat todella tukevat jalassa ja niillä on hyvä kävellä. Kävely ei mene sellaiseksi hassuksi keikkumiseksi niin kuin joidenkin korkokenkien kanssa.


Kesä, tule jo! 

Ostin myös valkoisen perustopin H&M:ltä, samaten kuin Anttilasta lähti mukaan uusi meikkivoide, puuteri, valokynä, kasvorasva ja luomiväri. En kuitenkaan nähnyt tarpeelliseksi ottaa niistä kuvia, mutta eipä se suuri menetys ole! Keskittykäätten ihanaisiin kenkiini! ;)

4 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Hienot. Mäki haluan tälläset :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät! :)

-eimii

Seamrog kirjoitti...

Suski: Kiitos. Siitä vain hankkimaan! :D

Eimii: Kiitoksia! :)

Anni kirjoitti...

Oih, tykkäilen sun mekosta! Ihanan simppeli, mutta silti tyylikäs. Ja jättää tietty huomiota myös upeille hiuksille! :>