lauantai 13. helmikuuta 2010

Asu #6: Vihreä.

Asuhommeli jatkuu! Sitä ennen voin kuitenkin kertoa teille suuren ilouutisen! Taru pääsi eilen kotiin ja tyttö on jo melkein terve. <3 Antibioottikuuri jatkuu vielä tiistaihin asti mutta päällisin puolin Taru on jo paljon paremmassa kunnossa. Vielä pitää seurata kuitenkin Tarun vointia siten että jos nousee kuume tai hengitys tai yleisvointi huononee paljon, niin pitää mennä takaisin sairaalan päivystykseen. Toivotaan kuitenkin että kaikki menisi hyvin, Tarun ei tarvitsisi mielestäni kärsiä enää yhtään enempää!

Mutta nyt siihen asuun. 


Minusta tämä asu oli tosi kiva. Se on kumma miten löytää ihan uusia vaateyhdistelmiä kun alkaa vähän pelleilemään, pitää tehdä tätä useamminkin! 


Taisin olla joku metsän menninkäinen tai tonttu, sellainen ainakin tulee mieleen värimaailmasta ja kengistä ja hameesta... Ja oikeastaan noista kaikista vaatekappaleista, etenkin kun ne on yhdistetty kokonaiseksi asuksi.

Toppi itsetehty.
Hame itsetehty.
Raitasukat Morticia tai joku vastaava.
Kengät Wicked.fi.

Loppuun vielä spontaani irvistyskuva, minun ei siis ollut tarkoitus näyttää pelottavalta tai siltä että olen haukkaamassa jotakin, mutta irvisteleminen on kivaa eli tässä teille!

2 kommenttia:

Anette kirjoitti...

Jännää kangasta tuo toppi! :)

The Haute Bitch kirjoitti...

hardcore! you work it well.

www.thehautebitch.com