keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Asu #5: Punainen.

Voidaan taas koittaa jatkaa tätä hulvatonta asuhommelia. Taru voi jo sen verran hyvin että jaksan jo keskittyä muuhunkin kuin murehtimiseen kunnolla. 


En ole pukeutumisessa sen koommin punaisen ystävä, mutta täytyy sanoa että tämä asu oli mielestäni kyllä tosi kiva. En ehkä kuitenkaan käyttäisi tätä mutta nätti se on. 


Tuo kaulahuivi saa minut näyttämään paljon vanhemmalta mitä edes olen. Kaverikin taisi sanoa että näytän näissä kuvissa vanhemmalta (joka ei enää kuulosta ihan yhtä hauskalta kuin esimerkiksi vielä pari vuotta sitten).

Huivi jostakin.
Paita jostakin. :D
Hame itsetehty. 
Kengät Morticia.

Minun piti näyttää liekehtivältä, onnistuinkohan edes? 

Seuraavaksi jatkammekin sitten vihreällä, ja sen verran sanon että se on asu minun mieleeni ja kovasti! Tulisi vain jo kevät niin pääsisi käyttämään sitä!

5 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Minua luullaan jatkuvasti vanhemmaksi mitä oikeasti olen (paitsi baarissa ja Alkossa, mutta ne nyt tarkastaa pääsääntösesti kaikki). En ole ikinä erityisesti pitänyt siitä ja nyt se on vielä karmeampaa kuin alaikäisenä. :D Sen sijaan sanon takaisin jotain tosi nättiä useimmiten, mikä nyt ei ole kovin kiva juttu ottaen huomioon, että joku saattaa loukkaantua.

Ja mitä asuun tulee niin aivan ihana! Tuo harsopaita on niiiin hieno! Mistä noita saa? (Itsellä pinkin, violetin ja vihreän lisäksi punaista on eniten vaatekaapissa.)

Anonyymi kirjoitti...

Tosta tuli mieleen liekit, ennen kun edes luin loppuun saakka. :)

Seamrog kirjoitti...

Hienoa! Siispä onnistuin. :)

Insanity kirjoitti...

Liekit tulivat kyllä miunkin mieleen ihan välittömästi asua tarkastellessa! Tosi pirteä ja kivalta näyttää :)

Seamrog kirjoitti...

Insanity: Kiitos! :)