torstai 18. helmikuuta 2010

Hiuksia ja asua.

Erittäin mielikuvituksellinen otsikko!

Noh, eilen taisin kirjoitella että jos käy hyvä tuuri, niin minulla on teille tänään jotain oikein kivaa kerrottavaa. Tuuri sitten tosiaan kävi ja hiukset saivat aivan uuden ilmeen pitkästä aikaa!


Siinä! En voisi olla tyytyväisempi! Päälaelle laitettiin siis rastoja, ja tuosta kuvasta näkee aika mukavasti väriskaalankin: musta, vihreä ja violetti. On aivan ihanaa kun on pitkästä aikaa iiiiiso tukka, ja saa nähdä jos jaksan tätä alkaa nypläämään vielä itsekseni niin tulee vielä isompi! Tällä mennään kuitenkin jonkun aikaa. Kiitokset vaan kärsivälliselle serkulleni joka nämä minun päähäni lätkäisi. Kolmisen tuntia siinä meni... Tosin se ei tuntunut missään kun vertaa siihen että pari vuotta takaperin meillä meni viisi tuntia saada rastat päähäni. En halua edes muistella sitä, oli se sen verran nihkeää...

Sitten voisinkin esitellä teille päivän asun.

Hiuspanta jostakin. :D
Skraka Cybershop (pari päivää sitten ostettu).
Korut vähän mistä sattuu. 
Toppi Gina Tricot.
Hame Seppälä, ehkä.
Raitasukat Morticia tms.
Säärystimet jostain.

Näitä kuvia kun katselen niin en voi olla miettimättä että olen ihan erinäköinen nyt kun on rastat ja kun mustat naamakorut on vaihtuneet hopeisiin. Noista kahdesta kuvasta ei melkein edes näe että minulla on kasvoissa reikiä, alimmasta etenkään.
Se leikkimielinen asuhomma jatkuu varmaankin huomenissa, tai viimeistään viikonloppuna. Tänään en ehdi, sillä olen piakkoin lähdössä ystävää tapaamaan niin en millään kerkiä sitä ennen, ja tänään oli aiemminkin sen verran hässäkkää etten ehtinyt sitä asuhommaa tehdä. Mutta kyllä me sen päätökseen saamme, enää on se yksi asu jäljellä!

Ei kommentteja: