maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tervetuloa maaliskuu!

Minä sinua jo innolla odotin! On mukavaa että olet vihdoin täällä, olemme taas hiukan lähempänä ihan oikeaa kevättä!

Eilen kävin Ruoholahden kauppakeskuksessa äidin ja Tarun kanssa ja Warehousessa oli eräät mahtavat kengät alennuksessa, 10€ per pari! Värivaihtoehtoina oli kermanvalkoinen ja purppura, ja en osannut päättää kummat oli kivemmat joten nappasin mukaani molemmat!


 Samaten kulmakynäni veteli viimeisiään, siitä on jäljellä enää vaivaiset pari senttiä, joten ostin uuden Citymarketista ja päädyin tummaan ruskeaan vaikka edellinen oli vaaleanruskea. Saa nähdä miten tumma ruskea soveltuu naamaani, pitää testata ja miettiä sitten ostanko vielä kaveriksi sen vaaleammankin, hinta kun ei ollut paha, kuusi euroa ja merkkinä Rimmel.
Samaten nappasin mukaani kahta erilaista uutta teetä, toisen nimeä en muista mutta se on teelajitelma ja toinen on valkoinen tee jossa on granaattiomenaa. Se on hyvää, mutta niitä lajitelman makuja en ole vielä ehtinyt maistelemaan.

Minulla alkaa kehittyä jonkinlainen ylimaallisempi yhteys Oton kanssa, sillä eilen juuri pääsin tänne kirjoittelemasta että olisi kiva järjestää jotkut illanistujaiset ja muutama tunti merkinnän kirjoittamisen jälkeen Otto kysyi että koskas pidetään pileet. Tässä siis aletaan hiukan kaavailemaan niitä, yksi yhteinen tuttumme on jo oikein innoissaan tulossa jahka päättäisimme päivän, ja jos hänellä on silloin aikaa. 

Tänään täytyy käväistä Tiimarissa ostamassa tulostinpaperia ja puikkoliima, ne ovat molemmat ihan lopussa. Elin eilisen ilman liimaa ja en tiennyt miten päin olla! Tästä saattaa saada sen käsityksen että imppaan sitä, mutten suinkaan. ;) Käytän sitä siihen että tulostan netistä inspiroivia kuvia paperille ja leikkaan ja liimaan ne inspiraatiovihkooni. Monet uudet ideat asukokonaisuuksiin ja uusiin vaatteisiin ylipäätään olen saanut kyseisestä vihkosesta, se on oikea aarre! Ja muutenkin on hauska katsoa millä tavalla inspiroivat kohteet vaihtuvat ajan myötä, vihkoon kun liimailen ne aikalailla tulostamisjärjestyksessä, vaikka joskus saattaa jokin uudempi kuva lipsahtaa vanhempien kuvasien sekaan. 

En myös voi olla tuulettamatta sitä, että asumistukemme nousi vuositarkistuksemme myötä. En tiedä miten siinä kävi, mutta ennen asumistuki on ollut vähän päälle kolmesataa, nyt se on hiukan päälle viisisataa! En ymmärrä miten siinä noin kävi mutta kaikki veroprosentit ovat luullakseni oikein ja sitä rataa, että tiedä häntä sitten. Onhan tuo toki mukavaa, ei ole enää niin kauheaa stressiä raha-asioista. Parisataa on meille jo todella iso raha. 

Eilen illalla ystäväni oli käymässä taas kerran, ja tein sitten hänen antamallaan ohjeella pähkinäsuklaakeksejä. Ne eivät ole ollenkaan makeita, niin että ne sopivat oikein hyvin vaikka välipalaksi, ja hyvin kuitupitoisiakin ne ovat, sillä niissä on kaurahiutaleita ihan runsaasti. Sain jonkin ihme energiapiikin siinä samassa syssyssä kun niitä keksejä tein, ja huitaisin samalla sitten juustoskonsseja muutaman. Ne ovat ihan parhautta mansikkahillon ja kahvin kanssa! En yleensä ole sellainen leipoja, mutta välillä sekin on mukavaa. Himoitsen tällä hetkellä kovasti itsetehtyjä sämpylöitä, katsotaan jaksanko niitä vaikka tehdäkin...

Jani oli viime yön äidilläni, ja poitsu saapuu kotiin yhdeksän pintaan, eli aivan kohta. Sain nauttia kerrankin hiukan rauhallisemmasta aamusta, joka päättyy kyllä lyhyeen sillä Taru kaipaa seuraa, sen verran vaativan kuuloista tuo vikinä tuolta makuuhuoneen puolelta. <3

Ei kommentteja: