keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Asua ja iiiiihania kirjoja. <3

On ollut vähän pientä postaustakoa, ei ole oikein inspannut. Nyt kuitenkin tässä aamun ratoksi ajattelin siirtää kuvat koneelle ja kirjoitella tännekin samaan syssyyn. 

Alaselkää särkee ja hartioita ja niskaa samaten, mikä näitä taas vaivaa... Olen alkanut taas ilmeisesti nukkua jotenkin erittäin huonossa asennossa. Ei kiva. 


Tässä olisi maanantain asua. 
Tunika Gina Tricot. 
Sukkahousut Cybershop. 
Kengät JoyBoots.

Tuo asu on ihana, se on hyvännäköinen mutta rento, ei kiristä mistään kohtaa liikaa ja voi istuakin ihan miten vain ilman että kaikki paikat vilkkuu. Tykkään myös tiukoista kotelomekoista, mutta niissä on miinuksena se että koko ajan täytyy istua jalat yhdessä ettei vahingossakaan paljastele liikaa. 


Maanantaina sitten saapui myös ne tilaamani kirjat! 

 

Mustakirja. Suomen Kansan Muinaisia Loitsurunoja. 

Kuun Taikaa. Mielen Ja Rakkauden Kasvit. 


Luin jo tuon Kuukirjan, ja se oli erittäin antoisa. Opin todella paljon uutta, mm. sain tietää oman kuumerkkini (joka on muuten Skorpioni) ja vaikka mitä muuta jännää. Suosittelen ehdottomasti kaikille joita vähänkään kiinnostaa!

Viimeiseksi esitelty on parastaikaa luvussa, ja täytyy sanoa että kyllä on erittäin antoisa sekin. Kaksi viimeksimainittua kun ostin ihan siten että voi tosissaan soveltaa käytäntöön, kaksi ensimmäistä vain lähinnä taustalukemistoksi. 


Horoskoopeista puheenollen, kovinkaan moni ei tiedä että ihmisellä on sekä aurinko- että kuumerkki ja että ne merkitsevät aivan eri asioita. Aurinkomerkki, joka on voimassa aina noin kuukauden ajan vuodessa, merkitsee ihmisen ulkoista olemusta. Kuumerkki, joka on suunnilleen kuukausittain voimassa aina parin päivän ajan, merkitsee henkilön sisäistä olemusta, luonnetta, jne. Ja kumpikin noista luonnollisesti katsotaan henkilön syntymäpäivän perusteella. Kuukirjassa on taulukko mistä voi laskea oman kuumerkkinsä, ja alun sähläyksen jälkeen taulukko on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Laskemiseen ei mene kuin alle minuutti, kunhan tajuaa taulukon sisällön. Aluksi meinasin itsekin mennä sekaisin mutta kyllä se siitä sitten lähti suttaantumaan. 
Sain myös kirjasta selville erinäisen taulukon avulla, minkä kuunvaiheen alaisena olen syntynyt. Kirjassa sanotaan että yleensä ihminen on energisimmillään sen kuunvaiheen aikana milloin on syntynyt. Olen itse syntynyt Uuden Kuun alaisena.Luin koko kirjan läpi kerralla, mutta vielä täytyy syventyä tarkemmin niihin kohtiin mitkä liittyvät läheisesti tämänhetkiseen elämäntilanteeseen. Sieltä saa aika avartavia näkökulmia ja tähän lukumäärään mennessä kirja on ollut oikeassa kaikessa. Tunnistan sieltä ihan selkästi itseni ja läheiseni. Ei todellakaan ollut virheostos, ja kirja maksoikin vain 15 €. Todellakin sen arvoinen. 

Palailenpa taas toivottavasti uusien kujeiden kera. :)

3 kommenttia:

Aconitum kirjoitti...

Onnittelut hienoista kirjoista. Täältä on pakko udella, että mistä onnistuit löytämään tuon "Mustakirjan"?

Rouva Lypsy kirjoitti...

Tämä on ihana blogi, aina jotain mielenkiintoista luettavaa. ;)
Käyn päivittäin. Olen laittanut linkin kahdesta blogistani tänne, jotta pääsen aina tarvittaessa.

Anonyymi kirjoitti...

loistavia kirjoja olet ostanut. nyt itsekkin säästän uusia kirjoja varten ja olen jo pitkään himoinnut tuota "mielen ja rakkauden kasvit" kirjaa :p