lauantai 7. marraskuuta 2009

Ihan mukava aamu.

Tarulla ei ole ollut rokoteoireita ollenkaan. Mielestäni ihan hyvä, tosin vähän pelottaa että tehoaako se rokote nyt edes kun ei mitään oireita ole ollut, useimmat kun on oireilleet... 

Tänään olisi tarkoitus lähteä käymään kaupungilla äidin kanssa kiertelemässä kirppareita. Toivottavasti ulkona on suht lämmin, ei huvita mennä tuonne jäätymään... Tarpeeksi vaatetta vaan niskaan, eiköhän olis sillä hyvä. Eri asia vaan saanko tarpeeksi kudetta ylle ilman että näytän Michelin-ukolta... O.o 


Meidän piti mennä koko perheen voimin tänä aamuna ulos, mutta eipäs päästä kun satelee ihan kivasti aina välillä. Janillakin on hitusen yskää niin ihan hyvä jossei nyt "turhaan" sitten mene ulos, josko tuo yskä talttuisi viikonlopun aikana. En nyt muista mitkä yrtitkään tehoavat yskään, voisin itse asiassa vilkaista ja keitellä Janille teetä niistä. :) 

Maanantaina on sitten Tarulla aika sairaalalle ja Janilla ei ole maanantaina kerhoakaan. Pitää hankkia Janille joku hoitaja kun se on semmoinen hulivili että mistään ei kyllä tule mitään jos sen ottaa sinne sairaalalle mukaan. :D Jos ei hoitajaa saa niin Otto jää sitten Janin kanssa kotiin ja minä hurautan Tarun kanssa kaksi sairaalalle. 


Nyt ei oikein muuta tekstiä taaskaan irtoa, taidan tässä laittaa iPodin lataukseen ja alkaa valmistautumaan kaupungillelähtöön. Lähden vasta yhdeltä, mutta onpahan ainakin hyvin aikaa.

3 kommenttia:

Rouva Lypsy kirjoitti...

Navettaoutouksia osa 3:

Heti kohta tuon oudon laulelun jälkeen olin taas lypsyllä.
Minä lypsin ja anoppi oli vintillä pudottamassa rehuja vaunuun. Meillä oli silloin Osake niminen lehmä, joka oli kova potkimaan. Sitä elukkaa pelkäsin, ei aina tiennyt milloin se latasi sorkkaa.

Osakkeen vieressä olleella lehmällä oli kone ja avasin valmiiksi Osakkeen liivit. Lähdin siinä välissä toiseen väliin suihkuttamaan lypsetyn lehmän vetimet vedinkastolla. Kun tulin takaisin Osakkeen luo, sen vetimet oli jo pyyhitty! Otin vaan varovasti suihkeet ja laitoin koneen. Ajattelin, että anoppi oli käynyt auttamassa kun tiesi hankalan lehmän.

Anoppi alkoi sitten jakaa rehuja vaunulla. Kysyin myöhemmin että, oliko hän käynyt pyyhkimässä Osakkeen? Ei ollut. Hän tuli vasta hetkeä aijemmin alas, ennen kuin alkoi jakaa rehuja.

Kerroin hälle tapahtuneesta ja tulimme siihen tulokseen että se anopin kummitäti taisi käydä auttamassa. Sillä navetassa ei todellakaan ollut muita ihmisiä lisäkseni siihen aikaan.

Tapauksen jälkeen Osake lakkasi potikimasta. :0

tuulenkuje kirjoitti...

Timjami auttaa yskään, 1tl timjamia, 2dl kuumaa vettä, 1tl hunajaa. Myös hunajavesi, kaneli.

Seamrog kirjoitti...

Jep, annoin sille jo eilen timjamia teen seassa. Eipä oo sen jälkeen muuten kyllä yskinyt.