sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ostoksia ja asuja.

Laitetaanpa ensin näytille parin päivän asut. 


Tässä toissapäiväinen.

Paita secondhand. 
Skraka Cybershop.
Mekko Gina Tricot. 
Kengät Andiamo. 
Laukku Seppälä. 
Kaulahuivi ikivanha. 
Fleecehuppari itsetehty. 
Säärystimet H&M.

Sitten eilisen asu. Musta toppi Gina Tricot. 
Harmaa mekko H&M.
Säärystimet joskus jostakin. :D
Vyö eräästä hameesta. 
Kengät JoyBoots.

Sitten pääsemmekin niihin ostoksiin. Mainitsen tässä ensimmäisenä sen naamiaisasun, josta en paljasta sen enempää, kuin että se on suureksi osaksi vihreä. :D Ja että se maksoi vähän vajaa kolmekymppiä.

Ostin myös sellaisen parisänkyyn sopivan aluslakanan. Se on satiinia tms. ja sellainen tummanvihreähkö. Se maksoi vain 2,80€!! 

Ihanat aamutossut, euron. 


Ja nuo kaikki olivat siis Fidasta. Tässä tämä tonttukirja, maksoi 7,90€ ja jostakin Forumin kirjakorusta tuon bongasin. Olin viimeiset kaksi päivää miettinyt että pitäisi löytää joku tonttukirja lapsille, ja sitten tuo pomppasi eteeni. Kyllä se vaan on niin että kun jotain kovin toivoo niin se toteutuu, tavalla tai toisella. Jos ei siis älyttömiä toivo. Eli suosittelen kaikille tätä metodia, ajattelette oikein kovasti jos tarvitsette tai tahdotte jotakin mikä on sinänsä saavutettavissa, kyllä se teillä ennen pitkää on. 
Valurautamortteli Sellon Anttilasta. Kolmisenkymppiä maksoi. Olin kuolannut tuota lähemmäs vuoden, ja nyt sitten sen vihdoin sain. 

Sain eilen päähäni että haluan rukin. Äidillähän oli tämä ikivanha yksilö vintillään ja sen sain. On aivan ihana yksilö. Jani tykkää polkea tuolla, pitää olla koko ajan silmä kovana ettei jätä sormiaan pinnojen väliin. 
Nyt minulla on jo kaksi antiikkisesti suhteellisen arvokasta esinettä. Tämä rukki ja eräs piironki. Vaalin näitä kuin mitäkin lapsia. O.o Mutta kun... Rakastan esineitä joilla on historia ja mieluiten omassa suvussa vieläpä. Olisi ihana tietää kuinka moni tuollakin rukilla on lankaa kehrännyt. <3 


Kymmenen pintaan herätellään lasten kanssa Otto. Sitten hiivin suihkuun ja meikkaamaan kun kahdeltatoista lähdetään äidin kanssa sinne messuille. Kaveri on siellä töissä muuten. 

Nyt tässä odottelen että pyykkikone pyörii valmiiksi. Pesussa on nyt mm. se eilen ostamani aluslakana, olisi kiva jos sen saisi jo tänään vaikka sänkyyn asti.

Ei kommentteja: