maanantai 16. marraskuuta 2009

Josko tää pikkuhiljaa hellittäis?

Varsinainen kurkku ei ole enää kipeä mutta sattuu niin kuin tuonne alemmas kurkkuun. En tiedä onko se sitten kurkunpää vai mikä. Hengitys on vähän vaivalloisempaa kuin normaalisti muttei paljon. Kuumettakaan ei ole eikä mitään muitakaan flunssan tai influenssan oireita... Toivottavasti tää menis jo kohta ohi! 

Eilen näin kaveria sitten, ja oli kyllä aika mukavaa möllötellä siellä hänen luonaan ja jauhaa vaikka mistä. Miehistä ja naisista ja sen semmoisista. :D 


Kaikki muut nukkuvat edelleen, minä itse nousin ylös jo hiukan ennen kahdeksaa... Tälle päivälle kun vielä keksisi jotain kivaa aktiviteettia niin olisin oikein iloinen. Ainoa negatiivinen asia on nyt tämä kurkkukipu ja lievä hengenahdistus. Ei ole hauskaa. Tupakointi ei kyllä ainakaan edistä paranemista. :s Ärsyttää kurkkua aina vaan lisää. 

Ehkäpä alan tänään jo vaikka kirjoittelemaan joulukortteja tai sitten ainakin suunnittelemaan että mitä sitä ostaisi ihmisille lahjaksi. Kohtahan ne lahjat täytyy jo käydä ostamassakin. Enää kaksi viikkoa joulukuuhun! Kohta iskee ihan oikeasti stressi. 

Ei kommentteja: