perjantai 6. marraskuuta 2009

Kyllä osaa ottaa aivoon.

Kertokaa joku viisas minulle että miten tulisi tässä tilanteessa toimia: 

Täytän ensi kuussa vuosia. Ajattelin pitää syntymäpäiväni joulukuun ekana viikonloppuna. Se oli vielä Otolle ok. Sanoin että haluan naamiaiset. Se oli ok. Sitten aloin pohtimaan että ketä hittoja sinne kutsuisi, minulla kun ei kovin laajaa kaveripiiriä ole tässä lähialueella. Eli saattaa hyvinkin käydä niin että juhliin tulisivat minun ja Oton lisäksi tyyliin kolme tai neljä muuta tyyppiä. Se ei ollut Otolle ok. Hän sanoi että ei suostu sitten pitämään mitään naamiaispukua, että siinä ei ole mitään ideaa ja hauskaa jos on vain kaikki samat naamat. Olisihan se kiva jos sinne saisi enemmänkin porukkaa, mutta minkäs teet jossei ole mahdollista? Ajattelin itse siten että no onpa edes jotain tavanomaisesta poikkeavaa jos pitää naamiaisten muodossa, vaikka sinne tulisikin samat "vanhat" naamat! 
Eli ilmeisesti tässä nyt sitten eräs kieltäytyi juhlimasta toiveeni mukaisesti tuollaisen tilanteen sattuessa. Miten pitäisi toimia? Jättää pitämättä? Mukautua tahtoon siten että ei pidäkään naamiaisia? 


En. Halua. Että. Minun. Synttärini. Sössitään.

3 kommenttia:

Tuulenkuje kirjoitti...

Potki sitä perseeseen tai häädä roskikseen asumaan. Tai pidä naamat vaikka Liskossa. Tai DTM:ssä. :p Tai heität vaan Oton ulos siksi aikaa. EIkö se idiootti tajua, että ne on sun sydet.

Rouva Lypsy kirjoitti...

Navettaoutouksia osa 2:

Anoppi näki unta,>> että hän tapansa mukaan ajoi autonsa maitohuoneen eteen ja tarttui oven kahvaan avatakseen sen. Ovi ei auennut. Anoppi kiskoi ja nyhti. Ovi ei auennut. Sitten hän kaksin käsin repäisi. Ovi avautui äkisti. Kahvasta toiselta puolelta oli pitänyt kiinni hänen kummitätinsä! <<

Sitten anoppini oli herännyt.

Menin aamulla tapani mukaan aamulypsylle. Olin ensimmäinen. Laitoin ensin valot navettaan ja ajattelin ensin kiertää puhdistamassa parret. Lantakoneen käynnistämistä varten. Maitohuoneesta kuului hyräilyä ja ajattelin, että anoppi se on ehtinyt kuitenkin ennen minua.

Aloittelin sitten lannanajon ja ajoin rehuvaunun luukun alle. Pian anoppi tulikin navetan puolelle ja aloitimme lypsyn.

Jossain lypsyn vaiheessa kävin työntelemässä rehut paremmin lehmien eteen ja mieleeni juolahti aamu. Kysyin anopilta, että oliko hän aamulla lauleskellut maitohuoneessa. Anoppi katsoi minua kummasti ja sanoi, että tuli juuri navettaan silloin, kun olin jo aloittanut hommat.

Tuli sitten aamutöiden loppupuolella puheeksi uudelleen. Ei ollut laulanut, ei ollut navetassa edes silloin.

Samana päivänä iltatöillä olin jo lähtenyt navetasta, kun anoppi vielä varmisteli viimeiset hommat ennen kotiinsa lähtöä. Joku lauleskeli navetassa. Hän jäi kuuntelemaan. Kiersi kaikki paikat. Ei näkynyt ketään. Anoppi pakkasi tavaransa häippäsi aika äkkiä!

Juttelimme seuraavana päivänä asiasta. Tuo edellinen päivä oli päivä jolloin tuli 20 vuotta anopin kummin kuolemasta.

Anonyymi kirjoitti...

Sanot Otolle, että pidätte bileet jossain julkisessa paikassa ja vain etkot kotosalla. Näin ollen juhlissasi tulee olemaan PALJON väkeä ;) ja virtuaalisesti me lukijat myös hengessä mukana.