lauantai 14. marraskuuta 2009

Parempaanko päin menossa? Vai eikö sittenkään ihan vielä?

Positiivinen juttu on se että Jani ei ole oksennellut enää eikä meistä kukaan muukaan ole alkanut. Minulla sen sijaan on edelleen kurkku kipeä, mutta päätä ei särje eikä myöskään ole kuumetta. Näinköhän saattaisin päästä kauneusmessuille huomenna... Tosin en tietenkään lähde jos kurkku on näin hemmetin kipeä. Kipu lähtee kyllä kokonaan lääkkeillä, luojan kiitos!


Alkaa taas pikkuhiljaa tympiä tämä kotona istuminen. Tahtoisin tosi kovasti käydä edes vähän ulkona. Alkaa laiskottaa ja tulee sellainen tympeä olo kun möllöttää vain kotona likaisilla hiuksilla ja yövaatteissa. Suihkuun aion ainakin raahautua tänään, jos nyt suinkaan kuume ei nouse tai mitään muutakaan vastaavaa. 

Forssaan olisi tarkoitus lähteä käymään ennen joulua (jos varat riittävät)! Ihanaa! Rakas rakas rakas kummitätini asuu siellä, menemme joulukuun toiseksi viikonlopuksi sinne kaverini kanssa. <3 
Muutenkin on tiedossa taas vaikka mitä hässäkkää, nyt jo alkaa huomaamaan aika hiton hyvin joulua edeltävän stressin ja häsläämisen...
Menoja olisi nyt ainakin seuraavia ennen joulua: 


-Huomenna ne kauneusmessut jos suinkin pääsen. 
-Jompana kumpana marraskuun viikonloppuna voi olla että joudun äidin kanssa käymään päiväreissulla Forssassa. 
-Joulukuun ekalla viikolla perjantaina on kaverini synttärijuhlat ja lauantaina sitten minun synttärijuhlani. 
-Tarulla on sairaalareissu muistaakseni 7.12.


Että onhan tuossa... Bensaakin tulee kulumaan ihan reilusti noiden Forssareissujen takia, toivottavasti minulla suinkin on rahaa. Ja toivottavasti emme tule kipeäksi ennen sitä tai mitään muutakaan. Tosin jos joku sikainfluenssa nyt olisi tullakseen niin tulisi nyt sitten ettei jouluna tarvitse sairastaa. Olen kerran ollut jouluaaton kipeä, ja voin sanoa ettei se ollut kivaa... Siinä meni siltä vuodelta piloille niin synttärit kuin joulukin. Onneksi siitä on jo aikaa eikä ollut mistään kovin merkittävästäkään ikävuodesta kyse, täytin silloin 13. 


Ei ollut hyvä idea ottaa tyhjään vatsaan särkylääkettä ja vitamiinipilleriä, nyt oksettaa. >_<

2 kommenttia:

Tuulenkuje kirjoitti...

Kyllä tuo siitä menee... näin muuten kauheita painajaisia, että mun tuttuja oli kuolemassa sikainfluenssaan... >.< Että ihanaa. Ja mullakin on ihan rasvaiset hiukset ja pyjama ja kyhjötän koneella ja jumituttaa. Muista vaan särkylääkkeen lisöäks nauttia yrttejä.

Seamrog kirjoitti...

Jep, oon oikein urakalla poltellu täällä eukalyptusta ettei pöpöt ainakaan pahemmin leviäis, se häyry kun desinfioi huoneilmaa. Kaneliakin tossa nautiskelin eilen, sen pitäis kanssa auttaa jonkin verran kurkun tulehduksiin.