tiistai 3. marraskuuta 2009

Haahuilua.

Ja ihan siis kotosalla. Ja netissä. 

Olen haahuillut ties millä nettisivuilla ja lukenut ties mitä. Kolme kirjaakin tilasin eräästä bongaamastani nettikaupasta, jossa on siis kirjojen osalta melkein KAIKKEA mitä pakana suinkaan voi toivoa! Olen rakastunut. 


Löysin myös pari muutakin kirjakauppaa ja erään korukaupan, mutta niiden nettitarjontaan en ole vielä kunnolla perehtynyt sillä päätä tuppaa hiukan särkemään. Johtuu siitä kun nukuin yön hiukan huonossa asennossa ja heräsin viideltä enkä meinannut saada enää unta. Minulla tulee AINA päänsärky jos valvon hetken ja nukahdan sitten uudelleen. Veemäistä, etten paremmin sanoisi. 

Yksiä kenkiä odotellaan vielä saapuvaksi, kohta kuukausi kulunut... Viikon sisällä ajattelin alkaa kyselemään perään jossei mitään ala ilmaantumaan, en ole meinaan koskaan tilannut kyseisestä nettikaupasta aiemmin joten en ole ihan täysin perillä käytännöstä, ja olen maksanut kenkäni jo joten senkin takia huolestuttaa helpommin. 


Olen myöskin ilmaissut kannanottoni pariin asiaan liittymällä kahteen ry:hyn. Ne voitte tsekata sivupalkista Kannatetaan! -otsikon alta. 

Joka päivä oppii uutta. Olen tänään imaissut itseeni taas mukavan määrän uutta tietoutta, olen taas hiukan viisaampi. Vielä on muutamia papereita jäljellä jotka pitäisi lukea. Lisää oppimista siis tiedossa. 


Pääsin tänään jopa hieman enemmän selville mitä tahdon tehdä synttäreilläni. Ajattelin että naamiaiset. Naamiaispukupakko tai ei ole ovesta sisään tulemista. Vielä puuttuvat sitten vieraat. Pitänee sitäkin miettiä lähipäivinä, synttärit kun pidän joulukuun alussa niin että ihmiset osaavat sitten valmistautua... Ja itsekin pitäisi ehtiä keksiä joku hyvä kostyymi. Samaa mekkoa en halua laittaa kuin Samhainina, pitää siis joko ommella jotakin uutta, tai ostaa, tai kehitellä vanhoista rääsyistä jos niistä saa mitään kasaan. 
Pukuehdotuksia kaivataan! Olisi kiva saada edes yksi ehdotus, ihan niin kuin vink vink. ;)

Ja muutenkin, heitelkää juttuehdotuksia! Alan itse pikkuhiljaa hyytymään, pelkään että kokonaan loppuu tekstin tulo jos ette anna ideioita tai jos en tee jotain todella repäisevää (ja se ei ole ollenkaan todennäköistä). 

4 kommenttia:

Tuulenkuje kirjoitti...

Juttuideoita: mitä olet kokannut ja niistä kuvia, rottien kuulumisia, pöllön sarjakuvaa, kannanottoja uusiin artikkeleihin

Seamrog kirjoitti...

MirQ: Kiits. :D Mä koitan tehdä noista. Aika niukasti vaan tulee vastaan sellasia artikkeleita mitkä nostaa niskavillat niin pystyyn että niistä saa jotnkun jutun tehtyä.

Martha's Foolish Ginger kirjoitti...

Minusta tuntuu että mitä enemmän kuvia, sen parempi (:

Ja jutut on parhaita ko net käsittelee arkea, siihen suuntaan siis! Ihanaa lukea sinun ajatuksista ja kaikkea muuta vastaavaa.

Ilostusta syksyyn!

Seamrog kirjoitti...

Kiitoksia kommentista! :)